Alla inlägg den 9 februari 2010

Av Elvira - 9 februari 2010 22:03

...känner jag mig ganska lyckligt förskonad ifrån, har nog aldrig haft nån ålderskris så...har väl haft ganska gott om andra kriser som uppvägt det, vad vet jag..


Hur som helst, så har jag däremot rynknojja=))

Rynkor som är så vackert..på andra!


En jobbkiddo visade foto på sin supersnygga och absolut rynkfria mamma idag, å påtalade att hennes morsa minsann va ett helt år äldre än mig, minst, skitgammal med andra ord, å HON hade minsann inga rynkor!!!


Å där satt den som en smäck-igen!

Har ju skrivit förr här, om mina superdramatiska idiotförsök, att med syra(!) visserligen hos utbildad hudterapeut, försöka få bort dem..å faktiskt lyckas liiiite...knappt märkbart, men ändå..

Det tog inte mer än en bråkdels sekund innan kiddon förklarade att mina rynkor, kom nog av att jag drar ihop pannan på nåt vis, snarare än ålder...men gissa vem som sitter och kämpar för att slå bort botoxtankar?


Hehe...rätt !!!

Annars är livet alldeles förträfflig just idag.

En sån där dag, när man plötslig tbara inser hur bra man har det..utan egentlig anledning.

Kom hem helt slut från jobbet,  har lyckats få ett nytt litet ansvarsområde på jobbet, för en tid bara, vilket innebär en vansinnig massa fysisk akativitet, och att arbetspassen blir ett par timmmar längre( vilket är så fiffigt upplagt, så jag får fler hellediga dagar istället)

Men det känns i varje muskel...och det är såååå skönt!


Okej, jag klagar o gnäller lite, just där o då...men sen, att komma hem, lägga sig i ett skållhett  bad med skum som väller över kanten, med skallen full med doftande inpackning, favvotidningen i handen, och känslan av att verkligen ha tagit ut krafterna rent fysiskt, det är lyx, riktig vardagslyx!


Har just haft en timme med min absoluta favoritdoktor också, Greg House..

Dagen är så gott som fulländad.. *L*


Love E

Ovido - Quiz & Flashcards