Alla inlägg under september 2008

Av Elvira - 19 september 2008 21:15

Tack! så fin...

Av Elvira - 19 september 2008 21:14

..not so sotigt, not, nåja, fortsätter kladda å rapportera..

Av Elvira - 19 september 2008 17:00

..här är inspirationen till att vilja ha sotiga ögon, å en VÄLDANS bra låt dessutom...

Av Elvira - 19 september 2008 16:54

Upptäckte av en slump att min lön kommit in på kontot,en vecka för tidigt, tur i oturen då-alltså att jag upptäckte detta när jag va på väg ner till byn för att handla paket till lillans kompis å till ex-svärföräldrarna..

Hur som helst, eftersom jag har varit en aning åt shopoholic hållet, så finns det ju inget som triggar habegär mer än konto på plus..

Ska göra lång story kort, vill kunna sminka sotiga ögon, köpte nybörjarkit á 109:-,men så hur gör man då?

Fiffigt värrre-man kollar på youtube!!!
Snacka om informationsflöde i nöd o överflöd...

Se å lär

..eller låt bli, för det va inte riktigt så jag tänkt..kanske..ehh(letar vidare)

Kjamisar

Av Elvira - 18 september 2008 16:04

..att man får hjärnblödning av att älta gammal skit!

Så som förra inlägget då, visst, så sant, men nu va det ju inte jag som ältade, nåja ok, lite kanske, hehe, hur som helst, fick precis före stängningsdags träna mig i självkontroll, tålamod å skotta fram sista kornen ödmjukhet(jädrans att de satt hårt fast i botten av säcken)

En vän till mig tog med sin nye pojkvän för att vi skulle få träffas, å det tog mig max 10 sek att tycka att han va riktigt illa, å hann tydligen dessutom uttala att jag skulle minsann tänkla mig att vrida nacken av honom...humhum..

Men så här nån timme efter, så känner jag att jag såklart måste ge honom en chans..för att det är hennes val, inte mitt..

Jag som har den bakgrund jag faktiskt har, ska verkligen inte dömma ut någon, men killen är inte fyllda 30, å har suttit mer öän 10 år effektiv tid i fängelse, klart som f-n att det märks, klart det tar tid att landa i verkligheten, klart jag tror på att han har en massa gott gry i åxå, men så här är det, för att jag älskar min fina vän, så önskar jag henne något så väldigt mycket..inte bättre, men meeer än så..

Men nu hoppas jag, å tror...ok-vill tro, att det blir bra..klart det blir!:-S

Själv är jag påväg till MIN love, å han däremot är precis perfekt å alldeles underbar, så ha det bäst!

Kjam

Av Elvira - 18 september 2008 11:51

..fick jag just!

En gammal vän sen en massa år tillbaka, eller nåja, vi umgicks mycket då, har knappt setts de senaste 3-4 åren, hur som helst, så ringde han idag, hade en massa på hjärtat, men så kom han in på hur det va när jag flyttade tillbaks till byn, efter att ha varit på familjehem,å gått en utbildning, det måste varit 8-9 år sen..

Den Elvira han beskrev vill jag verkligen inte kännas vid, iskall å rent av ..jaa, jag vet inte vad.

Han hade försökt tala om för mig att va tvungen att hejda mig, att jag "rasade" så fort, å jag hade tagit upp en påse å sagt menande att "-det här är anledningen till att du är här, varsogod, ta vad du vill, men tala aldrig om för mig hur jag ska leva mitt liv igen"

Låter som en enkel replik, men hans beskrivning av hur jag sagt det va allt annat än trevlig, jag hade tydligen skrämt honom, ordentligt, hmm..ja, tydligen va jag duktig på att vara "fröken Ishjärta" då...

Kände iallafall nu när jag pratade med honom att jag inte klarade av att höra mer, det va en riktigt vriden tid, å jag har nästan själv trängt bort åren det rörde sig om..huua

Sicken jäbbla tur att jag är mycket friskare idag då!

Ärligt alltså, utan sarkasm-på riktigt!

Dit ska jag never ever tillbaka!!

Nä, nu kom jag av mig, fortsätter se..kjamisar!


Av Elvira - 17 september 2008 07:50

Ännu en natt med mardrömmar har jag haft, vaknade av att jag själv skrek, i panik, lika genomsvettig som sist..

Blir mer å mer övertygad om att drömmarna kommer för att påminmna mig om det jävliga, för de kommer, eller iallafall den här gången, när jag tappat bort respekten för dem..

I natt va det Johnny som drog igång ett riktigt race, å jag stod handfallen bredvid, å det va riktigt jävligt kan jag lova...

I drömmen försökte jag få honom framför mig, prata med honom, säga något för att få honom att lägga av, hah!-som att det någonsin funkat, på en endaste narkoman?!!

Hur som helst, drömmar är drömmar, å eftersom jag vaknade av att han ringde i morse, så kunde känslan av oro släppa sitt grepp innan jag ens kom ur sängen-skönt!

Nu är det bråttom in i duschen, så fridens liljor kamrater! :D

Av Elvira - 16 september 2008 21:06

..här i livet, tycks ibland vara det som tar längst tid!

Jag har fan läst psykologi på universitetsnivå, å kan oftast med lätthet förstå varför andra, i vissa lägen, funkar som de gör, men vad gäller mig själv går jag bet!

Men igår, just innan jag skulle somna, sa min älskling något till mig som va så väldigt enkelt, å har förföljt mig i hela mitt vuxna liv, utan att jag fattat det-ofattbart!

Jag har en tendens att sabba alla relationer, iallafall alla som tenderar att bli viktiga för mig..

Brukar säga att det tar mig tre månader att hitta felen/tröttna/spåra ur-på vilket sätt det än må vara..

å hur som helst, så sa J något som slog mig som en blixt i skallen, å jag insåg att felet jag alltid gjort, har varit att jag vet vad jag inte vill ha, så jag ser små tendenser, eller småtecken på fel, å sen underblåser jag dem med all kraft,"självuppfyllande profetia-stuket", istället för att helt enkelt se framför mig en fin bild,av hur jag verkligen vill ha det, å utgå från den istället..

Va det verkligen så enkelt?!!

Jaa, ett dygn senare, å tro att jag tänkt mycket, så är det fortfarande så att jag känner mig som ett stort gapande ufo, SHIT- va fan har jag aldrig tänkt så för innan??

Så lätt!

Så självklart!

Så många år med galen förtvivlan-med en så förbannat enkel lösning?!

Jaa hör ni,jag är iallafall glad för att jag fortfarande har förmågan att lyssna å försöka förstå det jag hör, eller fortfarande, humm, snarare ganska nytt..

hur som helst, trött men lite lättad, lite mer hoppfull, å smått överrumplad fortfarande, ska jag nattinanna straxt!

Kramisar å söta drömmar

Ovido - Quiz & Flashcards