Alla inlägg den 9 juni 2008

Av Elvira - 9 juni 2008 20:03

hehe..jag har världens modigaste unge!

Eftersom jag tenderar att slå över i tokoptimism ibland (oftast åt andra hållet-men det händer faktiskt!) så blev det ju för sent att få klipptid hos frissan före avslutningen..

Hur som haver, så ska jag nu leka frisör, jag har förklarat ett par gånger att det kan bli hur fel som helst, att fläta kan vara snyggt..tjaa, i värsta fall tom så att huckle kan va att föredra..fniss-vilken syn, men hon trugar på mig saxen ändå-

Så håll ALLA tummar, å önska mig lycka till!

(..eller , önska HENNE lycka till kanske!)


Av Elvira - 9 juni 2008 11:20

jaha, fick mina provsvar, å det va knappast nån större lycka..

Levervärdena har gått upp ytterligare sista halvåret, fastän jag lever som en buddist, nåja nästan iallafall..

Inget knark, ingen alkohol, inga tabletter å ingen fet mat..

Rädd, blir verkligen rädd-på riktigt!

Nåja, ska prata m doktorn om några timmar, håll tummarna för att han inte får ideer om att plocka ut delar av min lever m feta kanyler..huga-läskigt!

Nu ska jag ut å missionera lite, fniss..(uppsökande verksamhet)

Kramisar

Av Elvira - 9 juni 2008 09:12

Nåja, har inte riktigt kommit till del 2 än, alltså att få resultatet, ska va där om en dryg timme, å nu börjar jag verkligen nojja..suck!

Har ibland svårt att fatta att jag får konsekvenser av det jag gör eller gjort, är mer liksom " jag ångrar mig, lovar att inte göra om det" å tror sen på allvar att jag har det ogjort..hehe, funkar dock VÄLDIGT sällan.

Å det blir på något vis extra jobbigt när det är min hälsa som har blivit sabbad, drömmer mardrömmar om levertransplantationer..

Är nog duktig på att måla f-n på väggen..hmm, ännu en sak att jobba med kanske, suck. ;)

Men istället för att sitta å "nervös svamla" om det här å nu, ska jag ta mig i kragen å göra mig i ordning här, jag berättar hur det gick när jag kommer hem..

ha en bra dag!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards