Alla inlägg den 13 juni 2008

Av Elvira - 13 juni 2008 15:28

Iallafall bra som promenad musik i mp3´n..såna höga toner kan jag åxå ta..nästan:D


Av Elvira - 13 juni 2008 14:14

Jag har en helt underbar kvinna i min närhet, min sponsor, som jag verkligen har den största respekt för!

Men sist vi pratades vid, så kom vi in på en mindre diskussion

(svårstavat ord..blev det rätt nu?!!) om ordet "tvinga", som jag sen dess funderat över, å igår kväll halkade ja in i en liknande dispyt (hehe, mer lättstavat) med en annan god vän..

ex. jag halkar efter med min hyra, vilket kan bli riktigt illa om jag inte snabbt rätar upp situationen. Det jag först då bör göra är ju att ringa min hyresvärd, men det tar emot, jag tycker det är pinsamt, å drar mig in i det längsta.. När en vän sedan "tvingar" mig att ringa, så känns det förstås superbra att ha gjort det..

Alltså, att bli tvingad, va i detta fall något positivt, å jag TYCKER faktiskt inte att det som min sponsor å min vän;att det är ett negativt laddat ord!!

NÄ!

Vägrar ge mig här, fniss, envis som synden..

Nåja, det va bara ett litet tänk om ordval, kan ha olika betydelse för människor, så är det..

Annars har det inte hänt mycket alls, har min leveråkomma i tanken hela tiden, är orolig, rädd, inte så konstigt kanske.

Det färgar det mesta i min tillvaro dock, har en stress å toleranströskel som ligger några få cm över golvnivå för tillfället, men det får väl vara så..

Är hemma idag, planerade storstädning-men ACK va det är svårt att komma till skott i bland,har laddat m kaffe (flera gånger redan) så snart händer det..kanske!

Ha det bäst, alla vänner!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards