Alla inlägg den 3 juli 2008

Av Elvira - 3 juli 2008 23:10

Gillar inte alls Metallica egentligen, men den här fastnade verkligen av nån anledning...

Av Elvira - 3 juli 2008 20:29

Min bästa Carina har flyttat ihop m sin kille..gubbe..ehh, whatever, efter tio år som särbo, å nu bor vi grannar igen, nästan precis som förr! :D

Blir glad, tycker så mycket om att ha henne nära, å hennes son (som egentligen är minst lika mycket min-tycker jag).

Skulle hjälpa henne att packa upp idag, men i vanlig ordning fick vi inte mycket gjort, men vilken häftig lya det är, 140 m2 urmysig hemkänsla!

Hade jag inte varit så storsint,å ödmjuk å fantastisk, så hade jag nästan varit sotis nu..lite! ;)

Har tänkt mycket på det där, hur bekväm jag blivit av att bo själv de senaste 2,5 åren, hur mycket jag trivs med det, och hur det känns som att jag hellre gnager av min ena arm än att bli sambo igen...

Från det ena till det andra, så sög IFK rejält igår, för att sno lillans uttryck, kändes verkligen deprimerande, å då har man nog blivit aningen för mycket känslomässigt involverad i fotboll...? HUUA, ännu ett beroende..

Å sist men inte minst, har jag hittat en pudding från förr, eller jaa, inte "min" pudding, eller äsch, hur som helst va han attans fin då, å det är ju så med år som går- på män, de blir bara bättre..som vin..hehe, jäbbla flosker..hur som helst börjar jag förstå mina söta arbetskamrater som nätdejtar å ser saliga ut, för det är sant, man kan faktiskt få fjärilar i magen, framför en dataskärm, trot eller ej, men NU förstår jag ..precis allt!

Men det är nog däremot inte riktigt "jag" att bara drömma mig bort, nix, så akta dig raring- jag tänker uppleva dig i verkliga livet, no doubt!

Kramisar E


Ovido - Quiz & Flashcards