Alla inlägg under juni 2008

Av Elvira - 14 juni 2008 22:12

nu måste jag bara lära mig hur man lägger in bilder här..

Provar först med min utsikt från balkongen, en något underlig syn- min granne roar sig tydligen dagarna i ända med att skära sönder sin husvagn, å jag kan med visst nöje följa "raset" dag för dag..

Stiligt! Inte sant!?

Av Elvira - 14 juni 2008 11:59

Blir lite lycklig av danska, blir lycklig av Gasolin, å flyttas vips en massa år tillbaks till rikytigt glada dagar av den här..snyft..;D

Va riktigt på uselt humör en kväll för en massa år sen, å för att muntra upp mig tog mina älskade vänner, Micke Thomas å Carina, å sjöng för mig, den här låten just, för full hals, på danska(!) Det är sånt som smälter bort vilket skithumör som helst, på ett nafs, å det funkar än i dag!

love E

Av Elvira - 13 juni 2008 15:28

Iallafall bra som promenad musik i mp3´n..såna höga toner kan jag åxå ta..nästan:D


Av Elvira - 13 juni 2008 14:14

Jag har en helt underbar kvinna i min närhet, min sponsor, som jag verkligen har den största respekt för!

Men sist vi pratades vid, så kom vi in på en mindre diskussion

(svårstavat ord..blev det rätt nu?!!) om ordet "tvinga", som jag sen dess funderat över, å igår kväll halkade ja in i en liknande dispyt (hehe, mer lättstavat) med en annan god vän..

ex. jag halkar efter med min hyra, vilket kan bli riktigt illa om jag inte snabbt rätar upp situationen. Det jag först då bör göra är ju att ringa min hyresvärd, men det tar emot, jag tycker det är pinsamt, å drar mig in i det längsta.. När en vän sedan "tvingar" mig att ringa, så känns det förstås superbra att ha gjort det..

Alltså, att bli tvingad, va i detta fall något positivt, å jag TYCKER faktiskt inte att det som min sponsor å min vän;att det är ett negativt laddat ord!!

NÄ!

Vägrar ge mig här, fniss, envis som synden..

Nåja, det va bara ett litet tänk om ordval, kan ha olika betydelse för människor, så är det..

Annars har det inte hänt mycket alls, har min leveråkomma i tanken hela tiden, är orolig, rädd, inte så konstigt kanske.

Det färgar det mesta i min tillvaro dock, har en stress å toleranströskel som ligger några få cm över golvnivå för tillfället, men det får väl vara så..

Är hemma idag, planerade storstädning-men ACK va det är svårt att komma till skott i bland,har laddat m kaffe (flera gånger redan) så snart händer det..kanske!

Ha det bäst, alla vänner!

Av Elvira - 9 juni 2008 20:03

hehe..jag har världens modigaste unge!

Eftersom jag tenderar att slå över i tokoptimism ibland (oftast åt andra hållet-men det händer faktiskt!) så blev det ju för sent att få klipptid hos frissan före avslutningen..

Hur som haver, så ska jag nu leka frisör, jag har förklarat ett par gånger att det kan bli hur fel som helst, att fläta kan vara snyggt..tjaa, i värsta fall tom så att huckle kan va att föredra..fniss-vilken syn, men hon trugar på mig saxen ändå-

Så håll ALLA tummar, å önska mig lycka till!

(..eller , önska HENNE lycka till kanske!)


Av Elvira - 9 juni 2008 11:20

jaha, fick mina provsvar, å det va knappast nån större lycka..

Levervärdena har gått upp ytterligare sista halvåret, fastän jag lever som en buddist, nåja nästan iallafall..

Inget knark, ingen alkohol, inga tabletter å ingen fet mat..

Rädd, blir verkligen rädd-på riktigt!

Nåja, ska prata m doktorn om några timmar, håll tummarna för att han inte får ideer om att plocka ut delar av min lever m feta kanyler..huga-läskigt!

Nu ska jag ut å missionera lite, fniss..(uppsökande verksamhet)

Kramisar

Av Elvira - 9 juni 2008 09:12

Nåja, har inte riktigt kommit till del 2 än, alltså att få resultatet, ska va där om en dryg timme, å nu börjar jag verkligen nojja..suck!

Har ibland svårt att fatta att jag får konsekvenser av det jag gör eller gjort, är mer liksom " jag ångrar mig, lovar att inte göra om det" å tror sen på allvar att jag har det ogjort..hehe, funkar dock VÄLDIGT sällan.

Å det blir på något vis extra jobbigt när det är min hälsa som har blivit sabbad, drömmer mardrömmar om levertransplantationer..

Är nog duktig på att måla f-n på väggen..hmm, ännu en sak att jobba med kanske, suck. ;)

Men istället för att sitta å "nervös svamla" om det här å nu, ska jag ta mig i kragen å göra mig i ordning här, jag berättar hur det gick när jag kommer hem..

ha en bra dag!

Av Elvira - 8 juni 2008 11:18

..åh, såg just på tv4:as nyhetsmorgon, hur en jättesöt farbror vann över 12 miljoner på triss-skrapet, å grät!

Alltså, JAG grät..inte han!

Vad skulle jag göra m 50 000 i månaden i 20 år framåt?

Sluta jobba?..näe, definitivt inte, hade jag jobbat där jag jobbar för pengarnas skull så ..nä, inte alls.

Resa? maybe lite...

Köpa stort "madickenhus"? Absolut..

Vet en kille som vann över 20 miljoner för ett par år sen, å de är nästan slut redan(dessutom sitter han i finkan för bla häleri-mycket begåvat)

, jag hade förmodligen lyckats sätta sprätt på dem lika illakvickt ..nä, bättre att de som verkligen förstår värdet utav pengarna får dem, för själv är jag klippt värdelös på det där m slant!!

Men ska nog tusan köpa en trisslott ändå, "bara ifall att" liksom..:D

Ovido - Quiz & Flashcards