Alla inlägg den 7 juli 2009

Av Elvira - 7 juli 2009 16:13

..trudilutt för dagen då..


Ska bryta mitt staddille här, nu när disken är klar , katten fått en sproilans ny låda, å sängen är ny o renbäddad, med en välbehövlig dusch.

Ska hämta en lillkille om en timme, vi ska hyra Scoobydoo o umgås ett par timmar, medans hans mamma får lite tid för sig själv..

Hehe..är det inte underligt, när jag väl är barnledig passar jag på att låna andras kids?

Jag som inte trodde att jag gillade ungar, har fått lära om, ungar, helst de där i tonåren, är fasen helt underbara att ha omkring sig..


Kram kram

Av Elvira - 7 juli 2009 13:27

..inlägg skrev jag, å det försvann..*suck*


Om mina mest positiva linser, som jag vaknade med i morse..

Om livet, hur maxat , det faktiskt är..


Vaknade i morse, alldeles för tidigt, med tanke på att jag lyckats få ledigt, men ändå med ett största smile på läpparna..


Utan anledning eller kanske för att den ljuvaste stämma jag hört på länge väckte mig..hur som helst, har fått en massa gjort idag.


Har tvättat, varit på jobbet (sååå svårt att hålla mig borta ändå;)) handlat, solat, lekt rallyförare..hehe..och sjuktaxi, har rett upp gammalt groll med en vän sen förr..ja, en sabla massa bra, helt enkelt..


Men jag ska inte skriva om inlägget igen..å inte skriva alls förresten, ska försöka inhandla en ny kattlåda, å fortsätta mitt galenrace här hemma..Kom just på mig själv med att se nöjd ut SAMTIDIGT som jag torkade dörrkarmar..huhhh

Sanna mina ord, det händer grejjer här!*L*

Messiesyndrom kan gå att tillfriskna ifrån, å precis som med allt annat, handlar det först o främst om att inse problemet, å be om en lösning på det..


Love E

Ovido - Quiz & Flashcards