Alla inlägg under juli 2008

Av Elvira - 19 juli 2008 17:23

är boken som jag sträckläst idag.

Jag, som inte läst en bok, sedan jag blev släppt i frihet, å det är över ett år sedan nu, fullsändigt slök hela boken.

Vet inte om språket va så bra, eller storyn, men den grep mig rejält, med sin beskrivning av sökande efter kärlek å det ultimata sexet..

Å det va inget tantsnusk a´la Collins, utan jaa..läs själva, Paulo Coelho heter författaren.

Duktigt inspirerande minst sagt, hehe, så nu ska jag ut å köpa piskor, å remmar, å div attiraljer.. ;)


Av Elvira - 19 juli 2008 12:11

Fick precis en avhyvling..tror jag, eller ett desperat försök till en avhyvling, från en människa som minst sagt, fastnat i ett ögonblick, å inte lyckas ta sig loss..(lyssna på texten-träffsänk!!)

Det händer JÄVLIGT sällan att jag lägger luren i örat på någon, men nu gjorde jag det, för att lyssna på substanslöst skit är under min värdighet, å dessutom att börja dra in min dotter i det, att hon varit med å sett mig på fyllan..(?) Herregud-kom med nåt bättre, människa!

Då  har man till att börja med backat tiden rejält, å så känns det ganska befängt..ja, , jag vet att jag utsatt mina barn för en hel massa saker de skulle sluppit i en idealvärld, att jag har en massa tillkortakommanden som mamma, men jag har tagit itu med det, törs se mig i spegeln idag, å vet att jag gör ALLT i min makt för att gottgöra både dem å framförallt mig själv, för det...

Jag är medveten om det, går vidare, å framför allt, så ser jag till att  inte gömma mig för verkligheten, bakom nerdragna persienner, eller suckandes från en balkong med utsikt över andras förehavanden...

(heehe, med undantag för grannens husvagnsvrak då..men det är en annan sak)

Ja, det är en pik ,till just den äkta bitterhagga som försökte sänka mig med sin dynga, för det är så hennes liv ser ut 24/7..eller nära nog för det..

Av Elvira - 18 juli 2008 17:51

..en till min söta unge, som BARA skriver om sin idol här i världen- Amanda Jenssen, ja, ni vet, hon i Idol.

Å så en till Linda, en klok kvinna som begrep att byhåla inte va något att bli kvar i, å drog härifrån.. ;) (tänker på dig gumman)

Till Johnny, en äkta goding, OCH en definitivt läsvärd blogg..

å sist men inte minst,fotbollsfrun, en "nästankändis" faktiskt, som jag tycker om..

Av Elvira - 13 juli 2008 11:29

Jag är uppvuxen i Kalmar, å i riktigt svaga stunder, kan tanken slå mig att om jag fått upp ögonen för fotboll på den tiden, så hade vissa dagar numera varit lättare..hmm, hade förmodligen hållit på Kalmar då?

Antagligen!

Idag är det näst intill omöjligt att hålla modet uppe om kvällens match, jag VILL ha hopp, jag VILL tro att de har en chans att om inte vinna så spela oavgjort...Men allt sunt förnuft säger tvärt om..

Nåväl, jag vet ju iallafall om det redan innan, så jag tror inte det blir någon större depp ikväll, den har jag redan tagit ut lite i förskott nu..

Förresten, kan det anses överdrivet att klä sig i svart idag?! ;)

Haha, shit, vilken fotbollsnörd jag blivit, unbelivable!

Men alla ni som läser här, SNÄÄÄLLLAAA, hjälp till att hålla tummarna!

Kramisar!

Av Elvira - 12 juli 2008 16:17

..Kent i Norrköping, 1 Augusti i Lejongropen!

-Detta ska jag minsann åxå bevittna! Verkar ju lovande...?

http://www.expressen.se/noje/recensioner/konsert/1.1228990/anders-nunstedt-vackert-kent

Av Elvira - 12 juli 2008 14:16

http://souldeep.wordpress.com/2008/01/25/en-mamma-i-skuggan-av-ett-brott/


Kanske berör just mig så väldigt starkt, för att  det är/varit, så väldigt nära min verklighet, men oj oj, tror ändå inte att det är bortslösad tid för någon att titta på...

Av Elvira - 12 juli 2008 13:47

Jag börjar lite smått förstå att jag antagligen har nån slags psykdiagnos, även om jag är lite osäker på vilken...hehe..hmmm..

Vaknade sent som synden idag, å solen strålade som spön i backen, å det är ju just såna här dagar, som det är nästan straffbart att "göra ingenting"...

Jag blir oftast så rastlös att jag liksom inte lyckas fokusera på en enda sak att göra, utan måste påbörja 5 olika, jobbigt värre, å gudarna ska veta att jag försöker, jag menar, bara en sån sak som att kunna skriva ner det är ju ett steg på väg, visst...?

Hur som helst tänkte jag, att ett besök i simhallen idag vore ju prima, skulle tom kännas riktigt bra,  men som förmodligen de flesta tjejer/kvinnor förstår, går man ju inte till ett badhus m lurviga ben..

Så jag kom på den fantastiska iden att jag kan ju vaxa dem, typ i lönndom på balkongen( hårstrån syns bra i dagsljus), å shit va jag bedrog mig..

Lagom hade jag tagit med vaxremsor å attiraljer, när en glad granne står utanför å ropar "tjena tjena, kom ner å ta en öl vet ja`!!!"

-Tack men nej tack!

F-n, min image som helnykter hälsomänniska tycks vara svår att pränta in..suck!

Hur som helst, sitter jag där m mina vaxremsor, å inser att man måste ha LÅNGA hår för att kunna vaxa dem å ska just ge upp, när söta katten kommer strykandes förbi, å fastnar i remsorna!

Nu, efter en timmes gnuggande med inoljade wipes, å med en riktigt irriterad katt( å va har han att va sur över? Räddade ju nästan hela pälsen på honom!!) har jag iallafall fått den mest påträngande rastlösheten att lägga sig, å har dessutom inte fått ett vettigt dugg gjort...det är livet på en pinne, i Byhåla, å känslan att försöka hålla friskusbilden av mig själv uppe är på riktigt ifrågasatt av mig själv just nu, tror faktiskt att jag ibland gav normalare intryck när jag fortfarande drogade..haha.

Så nya tag, ska fixa lite kaffe, å sen lovar jag mig själv, här å nu, att direkt klä på mig å bara gå ut, ta med bikini å handuk, å styra mot hälsosammare ställen..

Kramisar!

Av Elvira - 11 juli 2008 10:44

Tror att jag är lite torsk på stråkar ja..

gillar den här, men det ska va riktigt mycket volym då..


Ovido - Quiz & Flashcards