Alla inlägg den 13 april 2009

Av Elvira - 13 april 2009 22:40

..att ha en trädgård att påta i!

Massor!

Jag, med mina riktigt jobbiga maskfobi (JA, det kan man faktiskt ha) älskar verkligen, att kratta, plantera, rensa ogräs å dona..


Hade en riktigt mysig trädgpård,för några år sen, delade ett tvåfamiljshus med en vän, å vi hade nog områdets mest pysslade trädgård..

Vi hade faktiskt en alldeles urgullig trollby, med små hus,å stenbroar, å trädgårdsbrunnar i miniatyr, som vi knåpat ihop, nätterna igenom..hmm..den biten kanske inte va sååå sund, men kreativiteten flödade verkligen..eller när vi skulle beskära äppelträd..shit så de såg ut, innan vi fick dit ett proffs som visade hur man gjorde.


Men det va väldans mysigt, första åren hade vi ett riktigt odlardille, inbillade oss att vi minsann skulle bli äkta grönavågare mitt i byhåla..

Å kidsenfick en ooootroligt välisolerad lekstuga, frågan är väl om inte vi "vuxna" hade roligast med den, medans den inreddes..


Men jag saknar det..vill bo i hus, ska fasen göra det...nån gång, längre fram..

Faktiskt, när jag ändå ska packa mig ifrån byhåla, så kan jag ju lika gärna hålla ett öga efter hus som går att hyra?

Bra tanke!!


Har tagit Synnes råd på allvar, att älska mig själv istället för att banta, så eftersom jag är så fin, så bakade jag en kladdkaka, för att göra mig själv lite glad..å det funkade!


Har skrivit klart sista frågorna i min stegguide åxå, nåja, nästan, fastnade på två..ringde runt till människor jag kände kanske skulle kunna hjälpa, men blev inte mycket klokare (tack ändå fina ni, för försöken..jag är en vääääldigt jobbig sponsie till min Annika som ni säkert förstår)


Det händer något väldigt märkligt med mig när jag har den boken framför mig, jag får något slags känsla av..ja hopp, tror jag kan va rätt ord..

Känner mig ganska ödmjukad inför livet, för det är så oändligt stort, en sån äkta gåva att få vara med ..å då blir bantning plötsligt både ointressant och sekundärt..


Nu sitter jag mest å snöar här, kanske ännu ett helt obegripligt inlägg, whatever, sov så gott!


Love E


Av Elvira - 13 april 2009 15:06

..är att lagom när jag vänjer mig, vid att vara ledig, så är ledigheten slut..


Men jag gillar det faktiskt just nu, jag ser fram emot veckan som kommer..

Arbetsdag med NBV möte i norrköping imorgon kväll,sen ska jag berätta mitt livs historia för 150 vårdelever på onsdag, helt ok, för det är i en annan stad, än min egen..hehe..hmm..

Faktiskt så ska det bli riktigt skoj, har ju hit intills tyckt att det är motigt, men nu är det som att det har klickat till lite..blir roligt!!


Men först, ska jag leka hurtig, å ta med mig grannens Tequila på långpromenad..den enda som inte sa nej när jag försökte få med mig sällskap.


Kramis..

Ovido - Quiz & Flashcards