Alla inlägg den 15 juni 2009

Av Elvira - 15 juni 2009 21:19

*pust*


Jag har, å detta är helt ärligt, ALDRIG varit så rädd, i hela mitt liv, som jag va imorse..


Alla krav jag ställer på mig själv, alla galet orimliga krav ibland, men detta va hemskt..


Insåg när jag skulle åka hemifrån i morse, att jag suttit med helt fel prover, å tragglat, de sista veckorna, åkte ner till jobbet helt panikslagen, å satte mig vid datorn där, å när jag trycker fram "rätt" test, klarade jag inte ett enda av de tre jag hann göra innan jag va tvungen att slita mig från jobbdatorn..


Va uppenbarligen ganska blockerad, hade visst pratat med Maritha i en halvtimme, och jag har inte ett minne utav det..lite läskigt, men sant.


Blev klar på under 20 min, först av alla, så när det strulade med utskriften, frågade jag om jag va tvungen att ha den ..eller om jag snälla snälla inte kunde få gå nu..? 

Det fick jag så klart.

Hur som helst, jag fixade det, med god marginal..hade 5 fel, och jag fick ha 12, men det spelar inte nån som helst roll, jag va såååå säker på att det hade gått åt fanders, så jag satt säkert en minut å tvekade på "avsluta test"-knappen.


Nu är det "bara" lektion imorgon kvar, för att träna mig på att se cyklister;) å sen är det uppkörning..å den gör inte ett dugg om jag missar nu, på riktigt, för ingen, allra minst jag själv, kräver det utav mig.


Är läskigt trött nu, så där så jag mår illa, kom nyss hem, så jag ska lägga mig framför tv´n..eller bara på soffan,stirra lite i taket, å vara såååå nöjd..


Vira är en sabla duktig Vira- så ni vet =))


Ovido - Quiz & Flashcards