Alla inlägg den 8 juni 2009

Av Elvira - 8 juni 2009 09:45

..få på de positiva glasögonen, innan jag klev ur sängen i morse..


Började min dag med att missa ett trappsteg på väg ner från sovrummet, vilket innebär att jag skavt sönder hela hälen, å den gör ONT!

Å den SER ont ut åxå..har satt på ett skavsårsplåster, vet inte om det är rätt grej, men kanske kanske kan jag få ner foten i en gympadojja..har inte riktigt vågat prova än.

Sen kom min stora trollunge hem, precis som jag stod å tyckte synd om mig själv, tror hon är lite känslig så.. ;) Hon såg alldeles svimfärdig ut , å gick nästan direkt..men hon lämnade kvar en hel massa glad o positiv energi, min lilla gudagåva.


Min mobil krashade ju igår, så jag har lyckats hitta en stenåldersmodell i en låda, å direkt när jag fått igång den ringer det, en trevlig kvinna från kronofogden..


Nu hade hon räknat o räknat lite till, o kommit fram till att det nu ska dras en massa pengar på min lön varje månad..HURRA!!

hmmm...


Men faktiskt, det känns bra, det gör faktiskt det.

Hon tyckte jag skulle överklaga det till Tingsrätten, eftersom de inte tar någon hänsyn till läkarkostnaderna i samband med mina intyg till länstyrelsen.

Alltså de jag måste lämna in för att få behålla mitt lämp, eller kanske tom mitt körkort om jag har lite tur (snaaart:))


En liten nätt summa om 15 000 spänn bara i år.( 8550:- i februari, nu har de sänkt kostnaden så nästa i augusti kostar "bara" 6500:-)

Kan ju tycka en massa om den saken, jag kan absolut förstå att man inte vill ha påtända människor i trafiken, den biten är inte underlig alls, men att det ska vara såååå dyrt, är faktiskt på gränsen till orättvist, särskilt eftersom det skiljer så mycket mellan olika landsting..


Ska nog göra det, överklaga alltså, för jag är förmodligen inte den enda som sitter i den här sitsen, eller kommer hamna där, så att det iallafall prövas.


Summan av morgonen då, efter att ha varit vaken en timme ganska prick, är alltså en sabbad fot, och ekonomistrul för ett x antal år framöver..men jag har kramat på ett vackert solstrålebarn, å det väger väldigt mycket tyngre..


Kram kram



Ovido - Quiz & Flashcards