Alla inlägg den 16 juni 2009

Av Elvira - 16 juni 2009 20:37

..upplevde jag idag, när jag satt å språkade på en uteservering med min Carina..


Så här va det, från början då, vi har levt ihop i flera år, hon har varit med i alla mina bergodalbanor, följt mig "näranära" genom varenda diffepryl jag gjort, genom långa förhållanden, å genom en rad korta misslyckade, och det hon aldrig någonsin ens varit i närheten av, är att gilla mina märkliga val..inte EN enda gång.


Men idag, minsann, så kom det..en snubbe jag träffat på, å det är ABSOLUT inget ens i närheten av något seriöst alls, men HAN vore som klippt o skuren för mig, sa hon, helt spontant!!!


Svårt att skriva ner i text hur stort det faktiskt är..

=))


Å jag, ja..jag "kanske maybe perhaps" för att sno just Carinas favorit uttryck, eller ett utav dem iallafall, borde ta in det?


Annars då..ja, jag körde mina sista lektioner idag, fick en extra, för att jag så gärna ville..den va bokad, men jag fick själv avgöra om jag ville ha den.

Kändes inte som nåt svårt val, å som jag sa till henne, jag känner mig inte alls så säker som jag trodde att jag skulle göra i det här läget,men å andra sidan har jag inga skräckscenarion heller..mer än cyklister då..hehe..


Wish me luck..om några dygn si så där


Love E






Ovido - Quiz & Flashcards