Direktlänk till inlägg 20 november 2008

Stresstålighet..

Av Elvira - 20 november 2008 22:24

..är något jag tränar mig på, idag allra helst!

Panikade efter jobbet till andra sidan byn, för att handla termobyxor till lilltroll, för att ilsket inse att jag bor i en äkta håla-det fanns två olika modeller, å ingen 11-åring med självaktning, hade satt på sig dem-ens under hot om våld.

Nåja, rusade därifrån, å kom ihåg att detta är ett blixthalt område idag, de ca 2,5 km till lillans skola för att ha utvecklingssamtal.

 Lubbade sen kvick vidare hem för att som snabbast kasta i lite mat i hungriga magen, och sen vidare ner till centrum och min kvällskurs.

 När den tog slut, fick jag skjuts hem, men åkte ett varv förbi affären, som ligger helt på andra sidan, för att handla ingredienser till kladdkakor.

Kom hem, packade ihop tvätten, ner å satte i 2 maskiner, upp i lägenheten, vispade nyss ihop 4(!!!)kladdkakor, som nu står i ugnen, jag har två maskiner kvar att tvätta..och jag har fortfarande inte fått tokspel!!!

-DET ni!!!

 För att vara jag är det fantastiskt!

Kladdkakorna är till kaklotteriet lillans klass ska ha i helgen..medan hon är hos sin extrafamilj, å jag själv jäser å har det lyxigt på hotell i Göteborg, krogshow inbokad, med min bästisvän;)

Mitt i allt har jag faktiskt rett ut lite viktiga samtal, å grejjat dagens läxläsning, å vet ni, jag känner faktiskt själv att jag är riktigt jäbbla duktig..

Må vara vardag för vem som helst, men för mig är det underverk uträttade..nästan..fniss

nä, straxt dags att ta ut kakorna..

Nattinatt å sov så gott

Kramis

 
 
peter

peter

20 november 2008 22:52

Här kan vi verkligen snacka om en sann vardagshjälte... allra helst att inte tvinga på lilltroll sunkiga brallor... ske din vilja inte min *L*.
(((kram)))
peter

http://vagava.blogg.se

 
Ingen bild

elvira

20 november 2008 23:08

Fniss,,ja just dete, frågan är ju lite vems vilja som va vilken kanske..*skratt*
Ingen hjälte, men en stresstålig mamma!
Å det vill inte säga lite.. ;)

Kram kram

 
Ingen bild

Helena

21 november 2008 08:28

ja du det är inte lätt! Du verkar ju fixa det bra ändå! Idag är det nytt möte på samanda...sen ska det tvättas lite...har varit å köpt ny sängram och ny matta! Önskar att du kunde se! Låter helskönt med hotellet och krogshowen...det blir en sådan helg för mig nästa vecka! Kram

 
Ingen bild

Elvira

21 november 2008 08:54

Lycka till med Samanda, känner på mig att det blir bra!:)
Ja, jag önskar åxå jag kunde se, fasen så kul att få nytt..! Är alla rum nytapetserade? Du är helt klart värd att få ha det superduperfint!
Ja, det ska bli skönt att komma bort lite faktiskt, även om jag är lite orolig för att vara just i krogmiljö, men det är ju något jag måste komma över..tror jag:)
Stora kramen..å en stor kram till

 
Ingen bild

Helena

21 november 2008 09:25

Jag ska ju till sthlm nästa helg och gå på hamburger börs...känner lite oro jag med...Ja , hela lgh är tapetserad...det är sååå fint....Nu ska jag ner å tvätta lite...dåligt med underbyxor....hehe..kjam till DIG..

 
Ingen bild

sara

21 november 2008 09:47

jag hade dött på kuppen!!! hahahaha inte dåligt ;)
du somnade gött sen på kvällen antar jag.. kramisar

 
Paula

Paula

21 november 2008 17:40

Jisses, det var till och med stressande att läsa det där. :-)

http://lso.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elvira - 28 februari 2015 19:14

  Jag söker styrka inte för att bli starkare än min syster utan för att kunna kämpa mot min största fiende- Mig själv.... ...

Av Elvira - 8 februari 2015 15:08

..om mig själv..   Hopplöst!  Rent destruktivt vansinne.....   sabbar allt, sånt jag hade...sånt jag har...å sånt jag lite smått börjat önska mig.... Men jag är FUCKED UP, med stora bokstäver..långt värre än jag ens trodde va möjligt.. ...

Av Elvira - 2 december 2014 02:45

"Wearing The Inside Out" From morning to night I stayed out of sightDidn't recognize I'd becomeNo more than alive I'd barely surviveIn a word...overrunWon't hear a soundFrom my mouthI've spent too longOn the inside outMy skin is cold To the human t...

Av Elvira - 12 maj 2013 01:34


..bara för att visa att jag kunde skriva smörja på ett sätt som va bättre än hans "patetiska egofixerade skitblogg", ja, då bör han absolut kunna få ett eget inlägg, kan man tycka.. <så -Jag kommer aldrig glömma ditt sätt att kalla mig...

Av Elvira - 12 maj 2013 00:17

..kanske flera år lång, utan att jag märkt det..   hittar ingen annan rimlig förklaring, å förklaringar måste ju ALLTID hittas,  men inget som förklarar  varför jag under sista veckan flera gånger hajat till över mina egna tankar.   Som att j...

Ovido - Quiz & Flashcards