Direktlänk till inlägg 24 november 2008

läser bloggar å förundras..

Av Elvira - 24 november 2008 17:32

..över slumpen.

Har läst tre nu, som alla skriver om tacksamhet..slump, eller är det någon slags luftburen känsla som drar över oss?

Hur som helst, kan jag ju inte låta bli att fundera över vad jag är tacksam över...

Det första som slår mig är att jag är tacksam för "tiden".

Den jag har fått, att verkligen leva , att andas, att uppleva..

Är så tacksam för att ödet grep in, när jag precis tappat fotfästet å faktiskt givit upp allt hopp, den där dagen för snart två år sedan..

Att jag förhoppningsvis, har lika många år kvar att göra bra saker som de åren jag använt till att sabba mig själv..tacksam för att jag har en stark tro till att jag får den tiden..


Tacksam att jag kan känna kärlek..inte den jag får, jo den med så klart, men mer för den jag kan känna, till andra..till livet.

Till mina barn, mina vänner..tacksam åxå att jag kan känna mer kärlek än ilska idag..

Som tex Thomas, så många år, så mycket sjukt, så mycket trasigt, men idag ser jag faktiskt att det fanns en massa fint åxå..så jag är tacksam för honom med, utan honom hade jag inte levt idag-med säkerhet..


Sist men inte minst, är jag tacksam, för att jag kan vara alldeles ensam idag, å trivas i sällskapet:)!


Jag är ju väldigt synd om idag, hemma å sjuk..å ynklig:)


Hur som helst ringde det förut i min mobil, å en människa saknade mig..å det i sig är ju kanske inte det största, även om det är stort, nä, utan att människan som ringde, va någon jag för inte sååå länge sedan, avskydde som pesten. He he, nåja, jag va säkert inte hans favorit heller, suck!

Men det är något jag också är tacksam för, jag har inga människor kvar i min omgivning, som kan få mig ur balans..skönt, befriande..friskt? I hope so..


Nåja, nu ska jag återvända till min tvsoffa, med snorpapper å Kan Jang flaska..det är så Jä-la äckligt, så jag nästan kräks av att se flaskan, så jag hoppas innerligt att jag inte häver i mig smörjan i onödan...huu..

Love E


 
 
peter

peter

24 november 2008 22:46

Tacksamhet är verkligen en gåva att använda sig av... den får mig att stanna upp och uppskatta det jag har.

Å den känslan som tacksamheten ger mig lär jag aldrig plocka upp på... det känns tryggt *L*.

Krya på dig min vän.
(((kram)))
peter

http://vagava.blogg.se

 
Ingen bild

Elvira

24 november 2008 22:56

*nickar*
Din tanke om att vara tänka ut tre saker att vara tacksam för på kvällen funkar! Å det bästa är, att när man börjar se vad man faktiskt har, så ser man mer å mer, av bara farten..lite hisnande!
Tack för "krya på"-jag gör mitt bästa:)
Kram kram// E

 
Ingen bild

Helena

25 november 2008 09:49

Lite synd om dig som är sjuk....Jag skulle ha sovit borta inatt men kussebarnen hade fått marsvin och den har rantat runt på hjulet i buren så jag höll på att bryta ihop...Hade det inte varit kidsens hade det nog låtit knak....:) Kram

 
Ingen bild

Elvira

25 november 2008 09:58

*skratt* förstår tanken precis..haha, hade hamster som barn, å det där lubbandet tog nästan knäcken på mig..tss, traumatiskt värre.. Tänker på dig massor, hoppas det är bra med dig annars, förutom sömnlösheten då..?
Stor kram

 
Ingen bild

Helena

25 november 2008 10:57

Ja , det är lite bättre! Men har som du vet mått skit ett tag....Haft det jäkligt jobbigt med drogsuget...Har iallafall fått en ny terpeut...det är ju bra att det löste sig så snabbt. Glad att jag har en hel massa under bara människor runtomkring mig som stöttar mig! Allt blir så mycket enklare då! Kram till dig ynkis ;)

 
Paula

Paula

25 november 2008 12:28

Oooh, hoppas du kryar på dig. :-)

http://lso.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Elvira

25 november 2008 15:00

Helena, bara kite ynkis jue..
hehe..men nu börjar Kanjangen bita tror jag..eller om det är pillrena..snart på topp igen.
Hoppas din nya terapeut är bra,å stannar tills ni bestämmer annorlunda..kram kram

 
Ingen bild

Elvira

25 november 2008 15:01

Tack tack Paula, är på G nu!:D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elvira - 28 februari 2015 19:14

  Jag söker styrka inte för att bli starkare än min syster utan för att kunna kämpa mot min största fiende- Mig själv.... ...

Av Elvira - 8 februari 2015 15:08

..om mig själv..   Hopplöst!  Rent destruktivt vansinne.....   sabbar allt, sånt jag hade...sånt jag har...å sånt jag lite smått börjat önska mig.... Men jag är FUCKED UP, med stora bokstäver..långt värre än jag ens trodde va möjligt.. ...

Av Elvira - 2 december 2014 02:45

"Wearing The Inside Out" From morning to night I stayed out of sightDidn't recognize I'd becomeNo more than alive I'd barely surviveIn a word...overrunWon't hear a soundFrom my mouthI've spent too longOn the inside outMy skin is cold To the human t...

Av Elvira - 12 maj 2013 01:34


..bara för att visa att jag kunde skriva smörja på ett sätt som va bättre än hans "patetiska egofixerade skitblogg", ja, då bör han absolut kunna få ett eget inlägg, kan man tycka.. <så -Jag kommer aldrig glömma ditt sätt att kalla mig...

Av Elvira - 12 maj 2013 00:17

..kanske flera år lång, utan att jag märkt det..   hittar ingen annan rimlig förklaring, å förklaringar måste ju ALLTID hittas,  men inget som förklarar  varför jag under sista veckan flera gånger hajat till över mina egna tankar.   Som att j...

Ovido - Quiz & Flashcards