Direktlänk till inlägg 7 juni 2009

Woohoo..

Av Elvira - 7 juni 2009 18:30

..vilken upplevelse!!!


Ska börja med det viktigaste först, - Min mobil pajade igårkväll, så alla som ev läser här, displayen är död, jag ser inte vem som ringt, å inget som skrivs!!( fatta hur jobbigt det är för någon med ett uns av kontrollbehov;)..att höra sms signalen , men inte ha den blekaste aning om vem som skriver..huhhh)


Vilket innebar bekymmer när jag skulle åka imorse, kunde inte ringa upp för att hitta finmänniskorna o krama hejdå..


Har ju semester nu, ett ypperligt tillfälle att träna på att inte ha mobil, men det blir krångel, på riktigt!!

Nu har jag lämnat den ifrån mig, får förhoppningsvis en "lånemobil" snarast, men Kicki, ring på mitt hemnr om tisdagen, 0122 271139,

och Peter- ett jättetack ända från tårna, kommer aldrig aldrig glömma Ricardos..eller finaste omhändertagandet!!! :))


Jag kommer ABSOLUT åka på fler konvent, kanske redan nu i Juni, å jag kommer absolut packa in ungen, eller båda, i en bil å åka till Halmstad i sommar, för det är sååå vackert där!

Det är som..ja..hemma..?

Som Kalmar nästan..vatten, å RIKTIG strand!!


Så konventet då, ja vad säger man, fler hundra människor på samma plats, med en o samma önskan, så klart det blir kraft i det, en massa kärlek,och stora kramar.

Har inte ens nästan börjat smälta det än, å jag gillade som sagt inte att åka därifrån bara så, utan hejdå, men det går fler tåg..


Ska slänga mig på soffan här hemma nu en stund, semestersoffan..vet ni, det är mitt livs första "riktiga" semester nu..nästan vuxenpoäng på sånt, visst?


Massa kramar,

Love E


 
 
Ingen bild

Carina

7 juni 2009 19:44

Hej Elvira:)! Din nya Carina här, jag letade efter dej som bara attan inför huvudmötet och countdownen igår, men kunde inte hitta dej i folkvimlet. Och inte kunde jag ringa dej heller för jag har ju inte nåt nummer till dej. Jag hade så gärna varit där med dej på din första countdown, men jag kan ju inte lyckas med allt. Tack ändå för den fina stunden vid strandmötet. Mina resekamrater hade bestämt att vi skulle åka hem direkt efter frukosten i morse, så jag hann och kunde inte heller kramas och säga hejdå till alla som jag ville. Så istället får du en stor KRAM fylld med kärlek och omsorg här!!

Carina:)

 
Ingen bild

Elvira

7 juni 2009 19:59

Uiihii så GLAD jag blev !!!
0736 881934 är numret, till nästa gång vi tappas bort lite( för i skrivande stund är mobilen på väg i sjuktransport till mobilakuten)

Vet du..jag har klurat ut en massa fiffiga förklaringar på varför jag missade "coúntdownen", men sanningen är nog allra mest att jag "fegade loss"..
Siktade in mig på att göra en kupp mot mig själv, och gå upp idag istället, men blev hämtad precis då, för att vi skulle åka..vet inte om det va tur, eller otur;)

Så du kanske visst kan vara med på min första, när den nu än blir*L*

Tack själv, du fina varma vackra, jag la din tanke om vackra blommor med stora blad, direkt i min minnesbank, den va riktigt bra.

Många stora kramar till dig, och jag inte bara hoppas att vi ses igen, jag VET det!!!
*kärlek*

 
peter

peter

7 juni 2009 20:31

ja vad finns det att säga... jag är en lyckligt lottad kille som kan åka iväg och käka glass med RIKTIGA vänner... det är wooooooooowww *L*...

(((kram)))
peter

http://vagava.blogg.se

 
Ingen bild

sniglon

7 juni 2009 21:16

Oj! Här händer det grejjer;)

Grattis gumman till dina superdagar. Det är skönt att läsa.

Massor

 
Ingen bild

Elvira

7 juni 2009 22:01

Ja Peter, det är verkligen woooowww..
Längtar redan tillbaks, hade definitivt ingen lust alls att åka hem idag när det va dags..men det kommer flera!

Ja jädrans Sniglo gumman, det gör det verkligen, en riktigt häftig helg..
Är lite på landningsbana än, så jag återkommer mer om det sen.

Å nu undrar jag såklart, hur har DU det?
Glad att se att du kommit åt en dator, ska genast titta över till "dig" här..

Massa kramar

 
Ingen bild

Eva T

8 juni 2009 18:13

Hej lilla Elvira !
Ja du, vi hann ju bara säga hej i reg tältet, men du lär ju tydligen komma ner igen.
Visst var Möllegård och glassen nästan som "himmelriket" Där kan vi snacka glass.
Kram på dig och ha det bra, vi kanske syns längre fram då.

 
Ingen bild

Elvira

8 juni 2009 19:38

Men Heeej:)
Ja, det va nästan så att det inte gick att kalla "glass" det va mer av en "upplevelse" på gränsen till andlig..

Ja, jag kommer absolut tillbaks..har ju landat lite här hemma nu, och har en riktig känsla av hopp och värme igen, har saknat den en tid, riktigt häftigt!! Tack vare alla er..Tack!

Stor kram, å klart vi ses igen :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elvira - 28 februari 2015 19:14

  Jag söker styrka inte för att bli starkare än min syster utan för att kunna kämpa mot min största fiende- Mig själv.... ...

Av Elvira - 8 februari 2015 15:08

..om mig själv..   Hopplöst!  Rent destruktivt vansinne.....   sabbar allt, sånt jag hade...sånt jag har...å sånt jag lite smått börjat önska mig.... Men jag är FUCKED UP, med stora bokstäver..långt värre än jag ens trodde va möjligt.. ...

Av Elvira - 2 december 2014 02:45

"Wearing The Inside Out" From morning to night I stayed out of sightDidn't recognize I'd becomeNo more than alive I'd barely surviveIn a word...overrunWon't hear a soundFrom my mouthI've spent too longOn the inside outMy skin is cold To the human t...

Av Elvira - 12 maj 2013 01:34


..bara för att visa att jag kunde skriva smörja på ett sätt som va bättre än hans "patetiska egofixerade skitblogg", ja, då bör han absolut kunna få ett eget inlägg, kan man tycka.. <så -Jag kommer aldrig glömma ditt sätt att kalla mig...

Av Elvira - 12 maj 2013 00:17

..kanske flera år lång, utan att jag märkt det..   hittar ingen annan rimlig förklaring, å förklaringar måste ju ALLTID hittas,  men inget som förklarar  varför jag under sista veckan flera gånger hajat till över mina egna tankar.   Som att j...

Ovido - Quiz & Flashcards