Alla inlägg den 8 februari 2009

Av Elvira - 8 februari 2009 22:08

..känner mig lite glad å fullirackartyg uppåt..

På ett "bra sätt"

:D

Skrev tokmassor på mitt steg igår, å det lossade knutar å klumpar som formligen rann av mig..så där så jag plötsligt kom på mig själv med att gråta stora lättade krokodiltårar..

Pratade med en kille som kom förbi på jobbet om det igårkväll, som visste precis hur jag menade..han log, å mumlade "va fint,va fint" gång på gång, å nickade, medan jag pladdrade på som en uppskruvad duracellkanin..



Men det är ju lite så med mig, att jag har en förmåga att må såååå bra när jag mår bra, att jag nästan får lite "bakrus" på lycka..låter klanske galet å försnurrat, men så funkar jag.


Men idag, efter att ha sovit på saken..å sovit riktigt läääänge på det, dessutom, så känner jag, att jag faktiskt klarat mig ifrån det den här gången.


Än en gång, är jag helt tagen av hur helt magiskt det är, hur väl det funkar, gång på gång, å jag vill bara ha mer å mer av det..en helt galet fin resa..


Å det som jag har haft ett sånt skumt motstånd i att ta i tu med, känns nästan lite tvärt om nu...jag vill spara på det, så det räcker lääääänge...

*ler*


Jag missade melodifestivalen igår, tänkte kolla reprisen, men det va ju ingen..eller missade jag den med..?

Någon som har lust att tala om, ifall rätt låt vann?


Nu ska jag lämna datorn till min lilla datanördskiddo..hehe..hon älskar när jag skriver sånt i bloggen..*fniss* älskar dig trollis!!!


Kram


Ovido - Quiz & Flashcards