Alla inlägg den 26 februari 2009

Av Elvira - 26 februari 2009 21:02

...minnet!!


Glömde ju bilden, sjätte bilden i sjätte mappen, har jag redan haft här en gång, men det kanske inte gör så mycket, det vad ju vad som ombads..


tagen utanför Universeum i Göteborg, en Söndag förmiddag, typ den sista söndagen i Augusti, precis före avfärd till Halmstad, där vi skulle kolla fotbollsmatch.( tänker inte skriva om resultatet i matchen..eller.."alla vann"..vilket inte betyder att det va lika*suck*)


Jag hade sovit som ensam personal med ett gäng vilda kids natten innan, å hade duktig feber här..gissa hur trött på en skala 1-10..ler..typ 11!


Killen som står precis bredvid mig är en sån där ängel ,som jag har förmånen att ha varje dag, de andra är Norrköpingskids, men flera är ju "mina" ändå..


Ja en av dem är ju tom utmanad här..



Av Elvira - 26 februari 2009 20:50

..andra gången på en vecka, som jag fick samma utmaning, den här gången av Sara, så det är väl bäst att skrida till verket...


*Gå in i mappen "mina bilder"*Gå till den sjätte mappen o välj sen den sjätte bilden i den aktuella mappen*Släng upp bilden på bloggen o skriv nånting om den*utmana sex andra personer och länka till dem samt berätta att dom är utmanadejag utamar:


Oj oj..så svårt..ehh..kändes nästan som att snoka i andras privata album ju..Men , Angelica..å Helena  (snacka om att komma lätt undan-hon är i Thailand:)) ..och Kicki.. Nä, fan jag får ångest, törs inte utmana någon annan riktigt..känns lite föööör mycket som kedjebrev för Peter, å lite fel pryl för Sniglon andlöst vackra språk på något vis..å Synne å Paula har redan gjort det..så nä..Fasen, å nu får jag ännu mer ångest ju mer jag tänker på det..*suck*Va fasen..nä, jag stannar där.. 

Av Elvira - 26 februari 2009 15:08

..blir jag, när jag inser att lönen fortfarande inte kommit in...

*morr*


Ovido - Quiz & Flashcards