Direktlänk till inlägg 17 februari 2009

Tripp ner i källarn...

Av Elvira - 17 februari 2009 19:58

..å upp igen..


Vaknade efter några timmars slummer, å kände bara en massa märklig oro.

Å jag VET ju, att om jag inte följer min mat-o-sov-klocka,

så blir jag äkta loco..å lik förbannat..så ska jag ju bli såååå väldigt förvånad när det händer..?


Men så när jag satt här å kände mig värdsfrånvänd, å tyckte sjukt synd om mig själv, å hade klurat ut en massa kloka anledningar till oron, så får jag ett gulligt sms (tack!) ungefär samtidigt, som jag kommer på att House börjar med nya avsnitt i dag..å House är ju som bekant ALLTID terapi..


Å när jag känner hur oron bleknar bort nästan helt, ja först då inser jag att det förmodligen kan ha med sömnbristen att göra, eller iallafall det lite omvända dygnet, för sovit lite har jag ju...


Skulle önska att jag kunde göra ett försvinningsnummer, resten áv veckan..

Jag som varit ta mig tusan nästan världsbäst på att försvinna i perioder, inser att det inte funkar så längre, well..i ärlighetens namn så har det ju inte direkt funkat "bra" förr heller, men jag brydde mig knappast om det då..


Har en skitvecka framför mig, två saker, en födelsedag, å en begravning.

Eller tre förresten..


Födelsedagar har jag aldrig gillat att fira, inte mina egna rättare sagt, för andras tycker jag ju massor om (jaja, finns en hel massa bra förklaringar, men ganska oviktiga här o nu), så det jag brukar göra är att sikta in mig på första dagen efter..i vanliga fall då, för den här gången är det ju ingen direkt skoj dag då heller..


Känner att sorgen efter Micke börjar komma ikapp lite..känner att jag är heligt förbannad på honom..

Helt egoistiskt å fullständigt utan rim å reson, men jag är arg! Riktigt arg!

Vill mest skälla å skrika å gapa..å gärna dra till med en örfil för att understryka det hela, å då är jag inte ett dugg våldsam annars..men NU skulle jag faktiskt viljka lappa till så det hördes!

Fan..jag är nog bäng..å jag vet ju att ilska är så satans snusförnuftduktighetsvetenskapligt naturligt, men det hjälper inte..

..inte ett jävla dugg, för jag vill fan ha honom tillbaks, å det ta mig fan nu..

Å jag svär ..å jag bankar faktiskt in orden på tangentbordet nu..*ler*..och *suckar*


Å till råga på detta då, så ska vi till Thomas och hälsa på honom på Söndag, på hans "nya" anstalt..å det är förstås bra för lilltroll å allt det där, å det ska bli sååå jävla skoj..ja visst..


(SARKASM- MED STORA BOKSTÄVER!)


Å när jag ändå är inne på stort å långt gnällinlägg, så kan jag ju fortsätta..jo, han (Thomas) har förklarat för lilltroll, att efter det här första besöket, så kan man få sova över vid besök, typ i nån lägenhet de har på anstalten..

Ta mig f-n va??!!

Att prata över min skalle så gör mig galen, men det va väl typ enda minsta chansen möjligen, för NEVER EVER att min dotter ska sova på anstalt!

Va ska det va så jävla bra för? Vem umgås på nätterna?

Nåja, mina jobbkids då ;) men normala folk sover ju då, å jag för min del tänker tväääärvägra!

Ja, hade nu lillan velat det, så hade man kanske kunnat klura ut nåt sätt att greja det, möjligen.., men JAG har ingen som helst anledning att göra det!

Å hon vill inte..å jag hoppas innerligt att jag inte färgat hennes vilja i det här, jag tror faktiskt inte det..men det är en befängd ide känner jag..


Nåja, snart House..märker ju själv att jag är i tydligt behov av terapi..Houseterapi..


Kram


 
 
sniglon

sniglon

17 februari 2009 23:28

Kommer in och hjälper dig lite;))
HELVETES JÄVLA SKITDÅRAR! NU ÄR "VILDÄNGEL" ARG SOM FAN!

Och det får du vara hur mycket som helst!!!...Skrik som sjutton om du behöver, jag finns här, säg till om du behöver mer skrikhjälp!;)

*kramar om dig hjärtat*

sniglon

http://www.sniglon.wordpress.com

 
sniglon

sniglon

17 februari 2009 23:31

För övrigt tycker jag du tänker rätt. Varför ska ni stanna över natten? Jag kan förstå om han vill det, men! Det handlar ju inte om vad han vill, det är "lillvilda" som ska må bra ju;))

Sniglon

http://www.sniglon.wordpress.com

 
Ingen bild

Elvira

17 februari 2009 23:32

*fniss*

Tack snälla, nu har det värsta gått över..men kanske blir arg igen på fredag, å då säger jag till..
Jag är ju lite knäpp så, blir lättare arg än ledsen, å rädd, å såna där andra saker..men jag börjar bli bättre på det..å på Micke ÄR jag faktiskt arg..OCH ledsen.

Du är väldigt fin du, lilla Sniglo,
tack igen!

Kramar massor

 
Ingen bild

Elvira

17 februari 2009 23:35

Ja, eller hur?
Hans lilla egotripp ska då inte styra.
Å det är inte bara lilla troll som ska må bra..nä, JAG åxå ska må bra..(shit va jag kände mig duktig nu:))!!)

Kram kram igen

 
sniglon

sniglon

18 februari 2009 00:00

det är bara för att du är duktig ju;))

http://www.sniglon.wordpress.com

 
Ingen bild

Helena

18 februari 2009 06:30

Förstår att du är arg på micke , det är helr normalt...att du inte vill att trollungen ska sova på anstalt...förstår jag med! Jag gratulerar dig imorgon , nara så att du vet det vännen ...kjam

 
Ingen bild

s...

18 februari 2009 08:36

om du bara vågar släppa fram tårar så kanske ilskan går över lite.. du har all rätt att vara både besviken o ledsen. jag är med arg för min vän som tog överdos i somras. men jag fick hjälp av en vän att tänka om lite.. du VÄLJER att finnas kvar här.. det säger en hel del.. du är stark så ini bomben, o för det ska du sträcka stolt på dig! men som sagt du har rätt att bli arg, förbannad, ledsen, besviken.. men det kommer att gå bra ska du se.. släpp fram tårar så lyfts stenen lite från ditt bröst o det blir lite lättare att andas..
sänder många styrkekramar till dig i cyberrymden.. du fixar det här, för du är stark ;)

 
Henrik

Henrik

18 februari 2009 10:10

Först vill jag bara ge dig mitt stöd, klart du e arg på Micke, det är ju ett jävla sätt. Och ledsen, självklart... Och du ska oxå må bra, YES!!!

Tycker du ska fira din födelsedag rejält, det är du värd. För mig har det varit en viktig tillfrisknande-grej att ha stort kalas när jag fyller jämnt.

Apropå det, på "Beroende Online" är det tydligen meningen att man ska skriva in sin första drogfria dag i stället för födelsedatum. Det står nu på förstasidan att du tar tid i morgon.

Kramom Henrik

http://www.myspace.com/base431

 
Ingen bild

Elvira

18 februari 2009 12:14

Tack Sniglon, å Tack Helena..
*kärlek*

 
Ingen bild

Elvira

18 februari 2009 12:28

Ja så är det ju S, ilska är en del av en sorgeprocess, å tårarna precis samma lika..
På något vis är jag samtidigt glad åxå, det låter ju riktigt sjukt, men jag vet att han mår bra, att ha fått frid är liksom ingen klysha i det här fallet..

Men jag vill för min alldeles egna skull ha honom kvar..
Vet du, han va den enda av mina vänner, som va med när jag gifte mig för 13 år sen..den enda, av mina vänner, som varit med mig hos min mamma...den enda som verkligen sett en massa äkta Elvira, å som jag vet älskade mig precis som jag va, så helt egoistiskt, så saknar jag honom för min alldeles egna skull.

Nu är det ju inte fullt så svart eller vitt, men jag kan ju säga att det inte är så ,många som blivit så insläppta, av mig, i mitt liv..å jag känner mig på gränsen "dumpad"..

Huhh..nä, så dubbelt det är, å nu svammlar jag lite känner jag, men du, tack för din omtanke..jag tar tacksamt emot dina styrkekramar:))
Massa med kramar tillbaks*hjärta* (Det går inte göra < och 3 tillsammans här..då försvinner rubbet)

 
Ingen bild

Elvira

18 februari 2009 12:33

Tack tack Henrik!
Ja klart jag ska må bra, *ler* det är fortfarande så nytt, så det blir lite "aha-upplevelse" när jag kommer på det..:))

Jag ska tänka på det där med att fira rejält..tills jag fyller 40!
Jag lovar, då blir det kalas, ja jäbblar i mig..STOOORT kalas, du är bjuden!
Alla är bjudna då!
Men nu i år, ska jag fira den tillsammans med min chef(Vi fyller samma dag), i vårt cafe i Norrköping..å kanske ev tillsammans med två till jobbisar som fyller samma vecka..

Hehe..så jag tar 35 år imorgon? Fniss..ja den va bra!!
Nu har jag redan fått mail där, där folk förstår att jag fyller levnadsår..men hur ändrar jag då..=?
Ähh, jag ringer..
Kramar om tillbaks

 
Kicki

Kicki

18 februari 2009 16:10

Hej vännen!!!..självklart så har du rätt att va asförbannad, ledsen, sårad...etc...för han har ju svikit dig på ett riktigt jävligt sätt...men jag vet att han inte gjorde detta för att såra dig, han gjorde det för att "rädda" sig själv om du förstår vad jag menar...låter som jag känner honom men jag har träffat några som försökt...och de ser bara detta som ett avslut på allt lidande...turligt nog har de rest sig upp efter sina misslyckade försök...men båda två har uttryckt att de ville rädda sig själva från livet...Och du, du får gärna skriva/ringa om du behöver få ur dig dina arga/ledsna stunder!! Kramiz...

http://gammtackan.blogg.se

 
Ingen bild

s...

18 februari 2009 18:57

åå gumman vad jag känner igen mig. att förlora en sån kär vän är det kämpigaste i hela världen.. det vet jag.. o jag tycker att du är stark som vågar klä det med ord.. jag tycker du helt underbar som är så ärlig o vågar visa.. det kommer att gå bra med begravning o allt.. o du får va egoist i detta sammanhang. en sån vän vill alla ha.. men som du däger, han må nog bätre nu.. slipper att kämpa med sina demoner som till slut tog honom från jordelivet. men han finns med dig o vakar över dig.. som en liten filur med vingar sitter han på din axel. om inte, så finns han alltid med dig i hjärtat..
kram kram

 
Ingen bild

Elvira

18 februari 2009 22:36

Tack snälla Kicki, ska verkligen komma ihåg det..tack!

Jo, jag har ju några såna som "misslyckats", å fått riktiga liv dessutom, liv värda att leva..

Massa kraaaam till dig!

 
Ingen bild

Elvira

18 februari 2009 22:37

Ja S..i hjärtat kommer han alltid finnas kvar, ihågkommen och älskad!

Kramar :)

 
Henrik

Henrik

19 februari 2009 08:54

Jättegrattiskramar på födelsedagen!

som kommer från Henrik

http://www.myspace.com/base431

 
Kicki

Kicki

19 februari 2009 15:28

...hur kunde jag glömma?!?...grattis!!! men men bättre sent än aldrig...

http://gammtackan.blogg.se

 
Ingen bild

Elvira

19 februari 2009 16:37

Tack tack Henrik..å Tack tack Kicki..å det är inte alls sent, fyller en massa timmar till;))
Kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elvira - 28 februari 2015 19:14

  Jag söker styrka inte för att bli starkare än min syster utan för att kunna kämpa mot min största fiende- Mig själv.... ...

Av Elvira - 8 februari 2015 15:08

..om mig själv..   Hopplöst!  Rent destruktivt vansinne.....   sabbar allt, sånt jag hade...sånt jag har...å sånt jag lite smått börjat önska mig.... Men jag är FUCKED UP, med stora bokstäver..långt värre än jag ens trodde va möjligt.. ...

Av Elvira - 2 december 2014 02:45

"Wearing The Inside Out" From morning to night I stayed out of sightDidn't recognize I'd becomeNo more than alive I'd barely surviveIn a word...overrunWon't hear a soundFrom my mouthI've spent too longOn the inside outMy skin is cold To the human t...

Av Elvira - 12 maj 2013 01:34


..bara för att visa att jag kunde skriva smörja på ett sätt som va bättre än hans "patetiska egofixerade skitblogg", ja, då bör han absolut kunna få ett eget inlägg, kan man tycka.. <så -Jag kommer aldrig glömma ditt sätt att kalla mig...

Av Elvira - 12 maj 2013 00:17

..kanske flera år lång, utan att jag märkt det..   hittar ingen annan rimlig förklaring, å förklaringar måste ju ALLTID hittas,  men inget som förklarar  varför jag under sista veckan flera gånger hajat till över mina egna tankar.   Som att j...

Ovido - Quiz & Flashcards