Alla inlägg den 3 mars 2009

Av Elvira - 3 mars 2009 18:01

Alltså..hmmm...pratade just med en snubbe, en sån där teleförsäljare ni vet..det han skulle kränga idag va en bröstcancerförsäkring..


Va fan...


Talade om att jag inte ville ha nån..å 10 sek efter känner jag såklart, att jag absolutr kommer drabbas av just bröstcancer..hypokondriker jag..


Men om jag nu istället lämnar motsvarande summa till cancerforskningen..gills det då tro?

Känns ju mer troligt att pengarna kommer rätt då..eller..fan..peppar,peppar...



Av Elvira - 3 mars 2009 16:41

Har sett att jag har ett missat nr, på min nummerpresentatör några dagar, men tänkt att det nog är en kompis till lilltroll..


Nu tog jag mig iallafall tid att lyssna av svararen, å det visade sig att det va ett bud, från en blomaffär här..så jag ringde upp, å ville såklart veta från vem, å det FICK JAG INTE!!!

Blir tokig av nyfikenhet, på riktigt galet tokig..nåja..nu kommer budet på torsdag, eftersom jag är borta heeela imorgon..måste alltså gå å undra i 2 dygn..det är nästan övermänskligt kan jag tycka..hmm


Åker vid 7 på morgonen imorgon, å är hemma vid 23..låååång dag, men attans spännande, ska på kurs om beroendesjukdommen typ (i väldigt korta drag då..)


Nu ska jag ta en kvick powernap som det så snitsigt heter.. ;)

Även kallat "låta latmasken bita mig"


Kram



Av Elvira - 3 mars 2009 15:35

..fiskarnas horoskop för Mars..

He he..


Det stod att mars under de sista 5 åren innehållit stora förändringar för mig..å det kan jag då verkligen skriva under på..jag började ju mitt drogfria äventyr en väldigt vacker marsdag för två år sen..

Året innan slogs hel a min värld, som jag såg det då, i småspillror, i mars..


Ska bli spännande att se vad mars har för förändring åt mig år..?


Gimme gimme..*ler*

Ovido - Quiz & Flashcards