Alla inlägg den 27 mars 2009

Av Elvira - 27 mars 2009 22:04

..på att Laila vinner!


Ledsen Paula;)


Kramis

Av Elvira - 27 mars 2009 21:18

...så jag hinner inte svara på kommentarerna direkt,

 kan bara konstatera att SNIGLON IS BACK!!!

Ska fixa till länkarna senare, men så länge..


http://sniglon2.wordpress.com/


Puss å Kram , å må bästa dansare vinna dojjan!

Av Elvira - 27 mars 2009 16:28

..i en sak..


Ska på årsmöte imorgon, har blivit tillfrågad om jag kan gå in som sekreterare..ganska länge sen, å vad jag minns så svarade jag inte riktigt..?

Hur som helst, imorgon är det dags.


Å nu nojjar jag, inser plötsligt att det är ganska stort..det rör sig ju ändå om ett förbund med 16 medlemsorganisationer, å jag känner mig plötsligt totalt okunnig, alldeles för lite insatt, för dåligt påläst, ja jag snuddar stundvis vid tankarna om att "det enda jag kan är att knarka å leva rövare"..


Å andra sidan inser ju jag åxå att det är ett häftigt förtroende, som  en "OK"-stämpel på något vis..


Baaahhh..har ju talat om att jag aldrig gjort något liknande, men det spelar visst ingen roll, allt går att lära sig , får jag till svar.


Har ju tänkt va kvar i krokarna max ett år till, eller tills lilltroll ändå måste byta skola, nästa sommar..ja, för även om hon påstår att hon ska bo med sin pappa, så har vi ju inte riktigt sett det än.

Å ett sånt här uppdrag är på ett år i taget..å en riktigt bra merit, vad jag än gör i framtiden..


Nåja, ballar det helt ur, så jag inte klarar av det, så får jag väl ta det då, ska göra vad jag kan, antar att lite rädsla är normalt!!?

Visst?


Har varit på ännu en syra behandlig idag, å nu jäbblar kändes det, kan jag lova, fiii fan!! Försökte förklara för Carina att det va lite kaustikfeeling i det hela, å hon sa bara "jaja"..tills det blev hennes tur, hehe..

Tydligen fick vi 10% starkare syra nu, å faktiskt, nu börjar jag se ganska bra själv att det skadade i ansiktet börjar mjukas upp och blekna..coolt.


nu åter till latsoffan.. =)

Ovido - Quiz & Flashcards