Alla inlägg den 5 mars 2009

Av Elvira - 5 mars 2009 21:32

..är inte ett dugg farliga..jag vet det, men ändå är jag fantastiskt bra på att mota alla "dåliga" så långt jag bara kan..

Undrar om jag någonsin blir så frisk att jag bara kan låta mig översköljas av jobbiga känslor, å inte få en känsla av att vilja fly..?

Hmmm...


Skumt det där..

Va på en helt underbar kurs igår..eller en typ låååång föreläsning, med en låååång diskussionsrunda, om beroende, dysberoende..å vedisk filosofi..

Så häftigt, men oj oj oj vad det satte fart på tankar i mig..inga otäcka jobbiga, utan väldigt hoppfulla, kan känna att jag i mångt å mycket faktiskt är på rätt väg..

Nu mera kan man faktiskt gå "intensivkurs" en vecka, för att fixa till gammalt groll i ryggsäcken..kanske vore en bra ide, tänker jag..


Fick en hel drös aha-upplevelser igår..massa poletter trillade på plats..


Min jobbistjej som va med uttryckte att hon blev hjärntvättad, så vi hade ett långt samtal på hemvägen om begreppet "hjärntvätt"..


Så negativt laddat ord, men faktiskt, å det får nog stå för mig, vad är så farligt med att omprogrammera en i åratal,för min del  i mer än halva livet, felprogrammerad hjärna..?

Eller "hjärna"..hmm...snarare "vilja" eller "egot i mig"..


Man blir ju långt ifrån hjärntvättad, så som i att någon annan,än jag själv har glädje av det...


Å så har jag börjat tänka på varför i hela friden jag fick bensodiazepiner utskrivna som nybliven tonåring..har inte ens funderat i undermeningen i det, att man på något vis ger signaler om att "ät medicin-det är fel på dig"


Då, när jag fick dem tyckte jag att jag hade en jäbbla hyvens doktor..

Idag, iallafall efter gårdagen funderar jag på om jag någonstans bara fick nån slags känsla, av att "inte duga som jag va-känsla" bekräftad...?

Att det va ett okej sätt att må bra  på  , att preparera bort allt som kändes dåligt...?


Eller är jag bara tillfälligt hjärntvättad nu, i mina funderingar..?


Fick blommorna idag, som blivit inringda för en vecka sen..på adresskortet utanpå stod det skrivet med bläck "Obs! Inget kort"

Tre röda, vackra rosor.. Å det är bara jävligt ledsamt..

Kan inte bli arg längre, för ett år sen hade jag blivit vansinnig å gjort smulor av dem, för två år sedan hade jag..njae..då hade jag definitivt inte fått dem, å för tre år sedan hade jag grinat av en helt annan anledning , men idag tycker jag bara att det är sorgligt..tre röda rosor, betyder på blomsterspråk "jag älskar dig" å blomsterspråket är absolut något thomas kan, å känner till, å alltid använt sig flitigt av...jag har fått kaktusar-ja!


( Utan att skvallra på nån kan jag säga från säker källa att de kommer från Thomas)


Å jag har egentligen inga problem med att bli älskad..eller nåja,men  det hör inte riktigt till saken, men i det här fallet, så handlar det om riktigt missbukad feltillverkad kärlek..å det är sorgligt, på riktigt bara så ledsamt...


Nåja, ska fixa till tvätten nu, å sen ta mig in i en snabbdusch..

Ska fan uppp vid 6 imorgon igen..men utbildningen i morgon kommer jag bergis ha nytta av i resten av livet, har en bestämd känsla av det, så bestämd att jag ringde som en besatt å nästan tvingade in mig, fastän den va fulltecknad..hehe..Vira kan!:)


Massa kramar

Av Elvira - 5 mars 2009 11:11

..facebook!

Eller idiotgrejen där man ska svara på frågor, för att få veta vem som sagt vad om mig..


Det spelar ingen roll att 3 vill åka jorden runt med mig, å 4 tycker att jag är karismatisk, nä EN hade svarat nej , på frågan "tycker du att Elvira är en bra kompis" å NATURLIGTVIS va jag tvungen att luska ut vem..hehe..såååå sjukt..


Det visade sig dessutom vara någon jag träffat en gång på ett möte, så va kunde han annars ha svarat..?


Funderar annars på att skippa styrelsetjofräset ikväll i norrköping, ska ju tusan åka hemifrån före 7 imorgon bitti, för att va på utbildning i Stockholm..å va hemma sent efter en så häftig kurs igår..nä, det blir för många sena kvällar känner jag..för mycket helt enklelt..


Nu ska jag rusa ut en stund, men önskar alla en bra dag..

Kram

Ovido - Quiz & Flashcards