Alla inlägg den 10 mars 2009

Av Elvira - 10 mars 2009 22:39

..i storstan i morgon!

Å ännu en dag upp i svinottan..*suck*

Åker hemifrån kl 7 å är hemma straxt före 22..lååång dag, kan man säga..

Men imorgon får vi åka 1:a klass, hehe, fick lite skäll för att det blev dyrt, men tusan, det va faktiskt inte jag som bokade biljetterna.

Nåja, jag får väl ta lite skäll, huvudsaken är att jag kommer fram.


Va på ett helt, på riktigt, underbart möte ikväll..har ju allra oftast en bra känsla med mig därifrån, men idag va det en höjdare på flera vis.

Börjar faktiskt se själv, att jag förändras, att mitt tankesätt, å resonemang är miiiil ifrån där jag va för nåt år sen, å jag gillar verkligen det..å att få ge tillbaks, jag är inte längre vilsen och "ny" utan väldigt trygg och hemma där..coolt..*ler*


Nä, ska försöka bädda ner mig här straxt..å försöka låta bli att nojja på att jag ska försova mig, så jag ligger sömnlös halva natten istället..


Nattinatt

Av Elvira - 10 mars 2009 15:17

..så va detta hennes absoluta favorit film..

Lite märkligt, för hon va så liten så hon inte kunde läsa texten själv, å ändå va det den här hon ville se, om o om igen...

Gissa om jag försökt klura ut varför..?

Måste ju på någotvis varit känslan i den...?


Tror säkert att det faktum att jag satt bredvid å översatte hela, kan ha varit del i det, men det gjorde jag bara en gång, vad jag minns..nåja, jag gillar åxå känslan..


kram

Av Elvira - 10 mars 2009 14:48

Så fick jag tag i min Supersponsor då, å så frågade jag,  om det gjorde mig till en sämre person, att jag samlar på någon som jag gillar att ogilla..å vet ni?

Jag är fullt normal!!

:D


Inte ett dugg konstigt!


Å så beskrev jag människan lite, väldigt sakligt, inte ett minstaste dugg färgat av mina känslor, å så frågade jag om jag hade såna egenskaper, å det hade jag inte heller...

:D


Så nu är ordningen återställd,jag är fullständigt normal, å inte ett dugg dålig som person..inte i det här sammanhanget iallafall!


Kram

Av Elvira - 10 mars 2009 12:30

..eller lite lagom fullijävelskap så..

Inte ett minstaste dugg kärleksfull i vissa lägen..nä, sån är jag!


Ibland, eller hur ska jag säga, vissa människor tar absolut fram det absolut sämsta i mig, på en bråkdels sekund, å jag bara kaaaan inte låta bli att nappa..


Jag VET att det ligger hos mig, har suttit i minst 30 min nu, å försökt komma på vad det är som triggar igång mina elaka tankar, mitt näst intill sjuka behov av att "daska till" vissa..eller rättare sagt, EN viss människa..


För när jag gör det, så känner jag ju i varenda cell, att jag gör fel, helt klart är det så..


Har ju lärt mig att man oftast ser sig själv i andra, så jag försöker luska ut vilka egenskaper det är jag så klockrent går igång på, hos den här människan, men jag lyckas inte...

Han är bara så väldigt tvärt emot vad jag brukar tycka om hos folk, så den egentliga frågan är väl, varför jag låter honom ta plats i min tanke..?

Gahhh!


Kan det vara så illa att jag helt enkelt "samlar" på en människa, för att jag gillar att ogilla honom?


Å gör det mig till en usel person..?

Shit..ska genast ringa min sponsor!!


Kram kram



Ovido - Quiz & Flashcards