Alla inlägg den 5 maj 2009

Av Elvira - 5 maj 2009 20:49

..till Söndagsmötena.


Råkade ju traska rakt in på ett praktiskt möte..det va verkligen länge sen, så länge att jag helt missat att det va just ett sådant.


Tycker ju ofta att jag har så fullt med så mycket annat, att jag inte hinner med mötena..iallafall inte på söndagar..men samtidigt, tappar jag mina möten, och anledningen till att jag går dit, så finns en ganska stor risk, att kalendern blir ganska tom..fort!


Hur som helst, träffade på en kvinna idag, som jag inte träffat på hur länge som helst..och hon är helt magisk, på riktigt.


Det verkligen lyser kärlek om henne. Blir lika fascinerad varje gång, vet inte om jag är den enda som ser det?

Hur som helst så slog det mig, att det är ganska häftigt, som kvinna att ha kvinnliga "förebilder"¨så...för Oj så mycket, jag önskar att jag en dag också kan lysa så där vackert..


Hmm..känns lite flummigt, men är iallafall som alltid nästan tårögd, ruskigt tacksam, och väldigt väldigt väldigt glad, att jag hittat till något så stort som den här gemenskapen..den ger mig liv, massor med energi och glädje, hur häftigt som helst!


Shit..missar ju nästan..House!!!

Kram

Av Elvira - 5 maj 2009 16:22

..med mitt jobb, men i skrivande stund är jag ganska glad att slippa Stockholm imorgon.

Lite trist att Daniel får fixa lillföredraget själv, men han klarar det, och jag behövdes mer här.

Har lyckats dubbelboka, på ett riktigt begåvat vis..kör med dubbla kalendrar, rent superbt, å som gjort för en miss, förr eller senare..

Jaja,,jag klarar mig faktiskt ganska bra, med att slippa en megalång dag till.


Va i Uppsala igår, känner en sån stolthet för att tillhöra en sån häftig förening, som det ändå är. Så olika personligheter, som har samma mål, det blir grym dynamik i det.


Nu är jag iallafall precis manglad, har kört dubbelpass på körskolan, sista 10 min gjorde jag BARA fel, inte ett rätt alltså..men det blir gärna så, jag har lite svårt för totalt fokus, längre än en timme i sträck...tror det är den där lilla bokstavskombinationen som spökar..


Ska hämta ut ett paket på posten, laga mat, slänga i en tvättmaskin..å sen baaaaara göra inget..ända tills House tänkte jag:)


Så, lilla lägesrapporten här..


Love E

Av Elvira - 5 maj 2009 13:20

Är inte helt säker på att det är rätta forumet, men va fasen...gör det ändå!!

Om någon bor nära och har intresse, skicka ett mail, så är du med!

Kramis


OBS! Ny tid..8-12, samma dag samma plats

Ovido - Quiz & Flashcards