Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

En urusel chefsperson...

Av Elvira - 31 mars 2009 16:40

..är jag, har jag kommit fram till idag.


Alldeles nästan själv!


Å det är fortfarande en lite udda grej kan jag känna..

Udda, därför att jag inte är helt säker på om det är bra eller dåligt...


Själv har jag, å har alltid haft, STOOOORA problem med auktoriteter.

Så fort någon blir lite för mycket "chef" så tappar jag allt fokus på det jag ska göra, å lägger all min energi på att trycka till denna.


Min chef jag har idag, är en underbar person, en människa att verkligen älska, han är toppen..så när han börjar kännas lite för avlägsen och därmed "cheflik" så har jag lärt mig ett knep, jag "jordar" honom =)


Jag ser helt enkelt till att få en stund med honom, så att han i min skalle blir vännen å den där fina människan, istället för chefen..å det funkar jäbbla bra.

Jag VILL INTE ha inbokade möten för det, då skulle det liksom aldrig bli samma grej så..


Själv är jag projektledare, och lokalt ansvarig för föreningen på min ort, å som lilla jobbis tjejen sa idag, faktiskt ett slags chef, iallafall för dem jag jobbar med..å DET är riktigt jobbigt..tror jag..

För nu inser jag att jag kanske ibland glömmer bort det..och att jag är rädd för att sätta mig över någon, till den grad, att jag faktiskt gör oss alla en otjänst..det blir för vagt helt enkelt...


På samma vis som jag gör min dotter, eller döttrar, en otjänst, för att jag inte vill bli för styrande..


Är det något jag är allergisk mot, så är det Nanny på tv, som kör med bestraffningar på barn..fan, jag kan inte straffa någon..huuu så hemskt.*gulp*


Å andra sidan så tror jag knappast att någon av jobbisbarnen ser mig som otydlig, för jag behöver aldrig tjafsa om saker, det räcker att tala om saker i samtalston, ibland lite understruket, men de fattar..väldigt bra tom, å väldigt fort, beroende på tonläget då.



Fan, ska klura på det en stund till, återkommer säkert med vad jag kommer fram till..


Kram så länge

 
 
sniglon

sniglon

31 mars 2009 20:17

tror faktiskt du är en bra chef, för att du tänker just så som du gör. Att ha lika stora öron som mun brukar vara min tanke eller pedagogik;)) Bestraffningar, usch och fy! Det får mig att må illa bara vid tanken.

Vilket bra uttryck du myntat, jordat;)) Det tar jag med mig i min väska att använda vid behov;)

Tack för att du ger så mycket! Uppskattas i massor

http://www.sniglon2.wordpress.com

 
Ingen bild

Elvira

31 mars 2009 20:32

ja visst är det ett bra uttryck..?
Vet inte var det kommer ifrån, men ta det du bara..jag själv får använda det väldans ofta, så fprt jag tenderar att krypa in i huvudet på mig själv..

Du ger precis lika mycket tillbaks vet du..massor, du är viktig viktig!!
Stora varma kramen

 
Ingen bild

jag

1 april 2009 08:55

men lilla gumman då, som jag har väntat på detta inlägg. Att du äntligen kommit fram till att du har "problem" med auktoriteter och gärna vill trycka till dom för det, är totalt rätt. Jag uppfattar det allt emellanåt att du inte kan ha fel, eller LÅTER andra vara som dom är. ATT du försöker styra dom flesta att tycka som du gör. Nu säger jag inte att detta beteende i sig dåligt, men det kan vara jobbigt att hela tiden få det i ansiktet. DU sågade mig duktigt för DET som DU tog som en osanning fast du egentligen bara feltolkat hela skiten, enligt mig.
Mysigt att du i alla fall kommit fram till det här. Hur som helst så tycker jag om dig hur du än är, och jag önskade att du gjorde detsamma om mig faktiskt.
Puss!

 
Ingen bild

Elvira

1 april 2009 16:19

Hej "jag"...

Vet du, jag fick ta mig en äkta riktig funderare här..på vem i min närhet som kan uppfatta mig som du beskriver, å det tog en stund..med en äkta klump i magen, tills jag kom på det, kan jag tillägga..

Tycker det är trist att du upplever dig sågad, för det va inte min mening.
Men någonstans försöker jag uppmuntra till drogfrihet, och missuppfattningen här handlade om att du sa att du inte längre åt dina mediciner. Klart jag tycker det är värt en eloge, i min värld är det sååå mycket värt att höra, oavsett vem det handlar om( iallafall när det handlar om den typen av "medicin")

Men å andra sidan, när jag insåg att jag blivit lurad i det så lämnade jag det därhän, eller?
Jag strider inte med dig om det, för det är inte min sak, men jag behöver ju knappast umgås med dig, ditt liv, ditt val, mitt liv och mitt val..eller?

Jag gör mitt allra bästa, för att göra rätt saker för mig, och för människor jag bryr mig om, å självklart kommer jag trampa en del på tårna med det.
Mitt sätt är kanske inte alltid det rätta, och jag är uppriktigt ledsen om jag fick dig att känna dig sågad.
Egentligen gjorde jag ju inget annat än släppte taget..enligt mig.

Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elvira - 28 februari 2015 19:14

  Jag söker styrka inte för att bli starkare än min syster utan för att kunna kämpa mot min största fiende- Mig själv.... ...

Av Elvira - 8 februari 2015 15:08

..om mig själv..   Hopplöst!  Rent destruktivt vansinne.....   sabbar allt, sånt jag hade...sånt jag har...å sånt jag lite smått börjat önska mig.... Men jag är FUCKED UP, med stora bokstäver..långt värre än jag ens trodde va möjligt.. ...

Av Elvira - 2 december 2014 02:45

"Wearing The Inside Out" From morning to night I stayed out of sightDidn't recognize I'd becomeNo more than alive I'd barely surviveIn a word...overrunWon't hear a soundFrom my mouthI've spent too longOn the inside outMy skin is cold To the human t...

Av Elvira - 12 maj 2013 01:34


..bara för att visa att jag kunde skriva smörja på ett sätt som va bättre än hans "patetiska egofixerade skitblogg", ja, då bör han absolut kunna få ett eget inlägg, kan man tycka.. <så -Jag kommer aldrig glömma ditt sätt att kalla mig...

Av Elvira - 12 maj 2013 00:17

..kanske flera år lång, utan att jag märkt det..   hittar ingen annan rimlig förklaring, å förklaringar måste ju ALLTID hittas,  men inget som förklarar  varför jag under sista veckan flera gånger hajat till över mina egna tankar.   Som att j...

Ovido - Quiz & Flashcards