Alla inlägg under april 2009

Av Elvira - 18 april 2009 21:36

..när man har roligt sägs det, å jag är beredd att hålla med.


Är barnledig, och helt ledig från jobbet, den här helgen.

Brukar känna lite behov av att gömma mig de här helgerna, att få vara helt själv, och ladda batterierna, nog så nödvändigt ibland.

Den här helgen, nåja, igår och idag, har jag gjort lite tvärt om, passat på att umgås intensivt, med människor, som jag inte riktigt hinner med annars...sorgligt men sant(måste fasen omprioritera tror jag)


Va på möte igår kväll också, hade en massa snurriga jobbiga funderingar ett tag..eller i ett par dagar faktiskt.

Känner att jag tappat bort en person som stod mig vääääldigt nära, på ett sätt som allt för mycket drar igång mitt gamla "jag".

 Jag tror att jag kanske ibland har fööör höga förväntningar på andra, inte alla, men mina människor som jag har närmast, vill jag kunna lita på fullt.


Det kanske är lite en baksida av att bli drogfri, och faktiskt tillfriskna en aning, om man nu kan kalla det baksida, men jag har nog varit en anings naiv så, inbillar mig att andra är ärliga å sanna i allt, eftersom jag försöker vara det..märk väl, försöker...


Nåja, åter till mötet då,  jag berättade helt enkelt om hur det va, att jag inte visste hur jag skulle hantera situationen, att jag när jag nu kände mig besviken, kom på mig själv med att gå tillbaks rejält, till mina gamla sjuka mönster..å jag gillar verkligen inte den delen av mig själv..jag blir riktigt ..ja..knäpp är lindrigt utryckt, närmast riktigt sjuk..elak, illistig, hämndlysten..

Nåja, jag fick nya glasögon att se med där, å det är jag bortom ord tacksam för.


Jag vill verkligen aldrig mer bli den där cyniska kalla "jag mot världen" människan jag va när jag va aktiv,eller knarkade då, på ren svenska, jag tänker aldrig släppa in henne igen.


Känner mig ganska nöjd och tillfreds just nu, trots allt, väldans trött dock, så jag ska packa mig ner i min soffa.


Förresten..ni som såg Robinson, de varnade ju för känsliga scener..vilka va det?

Man fick ju faktiskt aldrig se något ingående hemskt..?

Eller menade de när de dödade hönan?


Kram kram




Av Elvira - 17 april 2009 14:27

...efter håren, kolla den här, och låtsas som att du förblev oberörd!!


Tyvärr går det inte bädda in den..men kolla, den är nog nyttig.. 

http://www.youtube.com/watch?v=9z0h1NNk1Ik

Av Elvira - 16 april 2009 21:25

..av vad jag ser på tv, märker jag..


Har på sista tiden nästan börjat prata direkt med tv´n och ha åsikter.

=)

Är det ett tecken på att jag börjar bli lite gaggig tro?


Kollade på Ekdahl igår, om Annika Östberg som kommit hem..jisses, va folk har åsikter där, å jag åxå, så klart tycker jag att min är allra bäst- helt enkelt låta kvinnan vara. Att som vem som helst få en möjlighet att gå vidare, hon har ju sonat det hon gjort, och hur skulle det bli om gemene man skulle ha talan i varje rättsfall? Shit, rena medeltiden ju.


Kan ju å andra sidan vara partisk där, för jag har sett hur det påverkade mina ungar att ha sin mamma beskriven som en "jag vet inte vad, men hemsk" i lokalpressens alla blaskor..ja tom expressen hade tankar å spekulerade..

Inte med namn å bild, men omöjligt att ta miste i min lilla by..

 Nä, låt henne vara, låt henne få en liten chans till liv,det är vad jag sa till tv´n igår..


Å nu är det grannfejden, men där känner jag mest att det blir föööör mycket, lämnade tv´n, för jag begriper inte hur någon kan hålla på å tjafsa år in och år ut, och sen dra det för hela folket, pinsamt ju.


Nåja, jag har ju å andra sidan en blogg, där jag har åsikter jämt, men det är annorlunda såklart ;)


Nä, tacka vet jag House, det är 100%äkta kärlek i 55 min VARJE tisdag.

Lite glad att jag inte har fler kanaler,då hade jag haft fullt sjå ju..




Av Elvira - 16 april 2009 17:46

...som fan är jag!!!


Berättade för min bilskollärare om hemska polisincidenten i fredags, och att jag tyckte det va lite läskigt att köra bil.

Hon skrattade lite, men ingen pardon, det va bara att tuta o köra.

Än en gång gick jag därifrån, med en jättekänsla av att ha lärt mig nåt!!

Å min fröken , hon fick minsann en tår i ögat, för att jag fattade vad hon sa så bra! *ler*

Roger va med i baksätet, så han skulle få veta vad vi ska träna på och hur..tex backa runt hörn..himla läskigt..huhh..'Men det blir bra när jag ska trixa runt på parkeringar sen..så jag kan uppfylla sinnesbilden, å parkera som det anstår en riktig kvinna, typ så här...

Av Elvira - 15 april 2009 20:59

Är det bara min dator, eller går det inte komma in i kommentarsrutorna här?


Va det alltså det du menade Kicki? Å hur gjorde isåfall du Peter?


Nåja, kan ju inte svara där, så jag svarar här då..


Ja, kan vara en del av det, en stooor del av det.

Att rädslan handlar om, att inte nå fram med budskapet hela vägen.

Jag hoppas o tror att jag gjorde det idag..mycket!


Kram


ps. fan va jag är begåvad, visst är det smart att fråga, när det inte går att svara? *ler* ds.

Av Elvira - 15 april 2009 17:00

..minst sagt..


Jättesnälla människor som lyssnade, ruskigt gulliga, frågade en massa efter..å DET kändes riktigt bra..


Men nu känner jag mig akut tömd på all ork, satt kvar på jobbet en stund efter stängningsdags, å försökte få lite pappersgöra gjort, men det gick inte, siffror o bokstäver dansade hambo framför mina ögon.


Fick skjuts hem, lilltroll är på dans, så jag passar på att ta ett gubbvill,eller vad det kan heta, på mina sköööööna soffa *längtar*


Kram

Av Elvira - 15 april 2009 08:49

..jag kan flyga, sa Lasse Åberg om o om igen , i sällskapsrean..

Lite fake it til U make it..


Knappade in på Peters blogg,tänkte hämta lite lugn där, men tjii fick jag..det blir bara läskigare, läste jag , tur att jag inte hunnit bli så rutinerad då, på sätt å vis betyder det ju, att jag antagligen inte är ett dugg rädd, jag bara inbillar mig!! hehe..kan nog vara så!


Så nu ska jag försöka bena ut vad jag är rädd för, å faktiskt, jag har ingen aning. För det kommer gå bra, ingen annan kan ju min historia bättre än jag själv, å det är ju den de vill höra..så..ja..

Jag poppar lite istället, en låt att bli lite glad av! =D



Av Elvira - 13 april 2009 22:40

..att ha en trädgård att påta i!

Massor!

Jag, med mina riktigt jobbiga maskfobi (JA, det kan man faktiskt ha) älskar verkligen, att kratta, plantera, rensa ogräs å dona..


Hade en riktigt mysig trädgpård,för några år sen, delade ett tvåfamiljshus med en vän, å vi hade nog områdets mest pysslade trädgård..

Vi hade faktiskt en alldeles urgullig trollby, med små hus,å stenbroar, å trädgårdsbrunnar i miniatyr, som vi knåpat ihop, nätterna igenom..hmm..den biten kanske inte va sååå sund, men kreativiteten flödade verkligen..eller när vi skulle beskära äppelträd..shit så de såg ut, innan vi fick dit ett proffs som visade hur man gjorde.


Men det va väldans mysigt, första åren hade vi ett riktigt odlardille, inbillade oss att vi minsann skulle bli äkta grönavågare mitt i byhåla..

Å kidsenfick en ooootroligt välisolerad lekstuga, frågan är väl om inte vi "vuxna" hade roligast med den, medans den inreddes..


Men jag saknar det..vill bo i hus, ska fasen göra det...nån gång, längre fram..

Faktiskt, när jag ändå ska packa mig ifrån byhåla, så kan jag ju lika gärna hålla ett öga efter hus som går att hyra?

Bra tanke!!


Har tagit Synnes råd på allvar, att älska mig själv istället för att banta, så eftersom jag är så fin, så bakade jag en kladdkaka, för att göra mig själv lite glad..å det funkade!


Har skrivit klart sista frågorna i min stegguide åxå, nåja, nästan, fastnade på två..ringde runt till människor jag kände kanske skulle kunna hjälpa, men blev inte mycket klokare (tack ändå fina ni, för försöken..jag är en vääääldigt jobbig sponsie till min Annika som ni säkert förstår)


Det händer något väldigt märkligt med mig när jag har den boken framför mig, jag får något slags känsla av..ja hopp, tror jag kan va rätt ord..

Känner mig ganska ödmjukad inför livet, för det är så oändligt stort, en sån äkta gåva att få vara med ..å då blir bantning plötsligt både ointressant och sekundärt..


Nu sitter jag mest å snöar här, kanske ännu ett helt obegripligt inlägg, whatever, sov så gott!


Love E


Ovido - Quiz & Flashcards