Alla inlägg under april 2009

Av Elvira - 9 april 2009 10:38

..nästan ;)


Här va jag iallafall född...


Är på jobbet å "nördar" framför datorn, som lilltroll kallar det..


Helt ensam idag..eller nästan, har vovvesällskap av Fille här, men han skiter fullständigt i mig tydligen...



Av Elvira - 8 april 2009 22:05

..jobb, halvdag iallafall..

(överdosad på mediciner..hehe..kunde inte låta bli H;))


Hur som helst, väldigt glad att jag kom dit, för jag fick vara med om en äkta solskenshistoria..

Det är en känsla som slår det mesta, att få vara med och ändra förutättningar för någon, tveklöst..hela "ungen"sken som en stor sol, å tom kidsen runt om fick tårar i ögonvrån..


Nåja, ska inte gå in på det för mycket, mer än att jag än en gång ,kan känna att vi ibland  gör stor skillnad, och att se det så tydligt som idag,  ger obeskrivligt mycket tillbaks =)


Har en arbetsdag kvar nu, sen är jag ledig i fyra..lyx?

Jag vet faktiskt inte..lilltroll är borta första dagarna, så jag blir solo, å solo är inte alltid en bra grej..känner mig lite för..svårt att beskriva..men kanske lite missnöjd..?

Nä, inte missnöjd direkt..men åt det där otillfredställda hållet, å jag har ingen aning själv, om vad som saknas..humm..

Känner mig mest ganska kantig, lätt okänslig på något vis..


Förmodligen har det med matbristen att göra..dag 5 nu, bara kväljande äckliga soppor..jag vänjer mig uppenbarligen inte, kan inte säga att jag är hungrig heller, men helt fixerad vid tanken på mat, det är jag.


Idag som först slog det mig, att jag faktiskt inte har i skafferiet att göra, en riktig aha-upplevelse..går där och småspanar, helt sjukt, väl medveten om att jag inte ska ha något.


Inser ju själv, att jag måste ha nån slags järnvilja inbyggd,  det är ett sabla gnäll på vägen, men jag ger mig ju inte heller..på gott o ont ibland!


Nåja, det är ju inte som med rökningen, utan här har jag ju en slutdag, kanske just därför det blir lite galet..en-dag-i-taget tänket är svårapplicerat när det är tidsbestämt..


Well, ska slänga mig på soffan, känske tom i sängen, känner mig verkligen inte kry, har ont i både skalle o leder, när panodilen börjar släppa, lilltroll tyckte att jag va febervarm förut..kanske nån dum bacill på gång..hur som helst, såna går ju ofta "mota i grind", med lite sömn.


kram










Av Elvira - 8 april 2009 12:07

..eller är det äkta nostalgi..?


Lite före min tid, i ärlighetens namn..men å andra sidan, jag är klart född i fel decennium..

;)


Å DET förklarar en jäbbla massa..


Har överdoserat värkpiller så det står härliga till, å är nu på väg till mitt jobb

Vaknade med en huvudvärk, som jag trodde skulle däcka mig helt, men nu är den under kontroll, å jag därmed fööör rastlös för att va hemma..


Love E

Av Elvira - 7 april 2009 17:13

..tjat om mat här ett tag, helt säkert!


Kom hem från jobbet, till en svulten unge, som ville ha våfflor och inget annat, bara att dra igång alltså..


Hur smärtsamt är det på en skala, att vara rent svulten, och ställa sig och grädda våfflor, vispa grädde, och sen höra ungen bläddra bland olika sorters sylt i kylen..?


Inser att jag har en självplågande ådra..


Thrill me, kill me...*suck*

Av Elvira - 7 april 2009 16:23

..en sån här, runt överarmen..

Tror det blir riktigt bra de:)

Av Elvira - 7 april 2009 15:12

..i min blogg, som jag har där jag har den, just för att den är reklamfri..nåja, hur som helst, isåfall skulle jag göra det för

"En annan trafikskola" här i min by..

Min körlärare lärde mig mer på 45 min än vad jag lärt mig på ehh..ja..många fler minuter, utan lärare.


Dessutom är hon väldigt glad..å trevlig, å alla andra superlativ jag kan:))


Hon säger faktiskt att hon är helt säker på att jag kan få körkort!!


I övrigt är jag vääääldigt hungrig..3 dagar kvar tills jag kan äta *ler*


Kram kram

Av Elvira - 6 april 2009 18:10

..om ett vansinnigt vackert och egensinnigt barn..


Bilden här( som jag inte orkade ladda upp i photoshop, för att fixa kanterna, eftersom jag då riskerar att snöa fast) är tagen igår, det är min stora dotter, som lyckats lura ut mig för att få mjukglass..

Lura, för att jag va ytterst motvillig till att låta någon äta nångonting alls, eftersom jag själv håller en idiotisk diet..nåja ;)


Fick ett sms idag ifrån henne, hon har varit jätteduktig å gjort en alldeles egen piercing i överläppen, skriver hon, eftersom jag va så elak å sa nej..hon blev alltså i princip tvingad utav mig att göra den själv.


Nu undrar ju jag, hur jag som mamma svarar på det..?


-Ta ut den!!!

-Nej!

-Jo!

-Men för i hel***svordom, svordom**NU!!!

-Nej!


I överläppen, mitt under näsan, har denna lilla fina prinsessa gjort ett stycke hål på sig själv, och jag vet inte vad fan man gör åt det?!


Är det en sån strid man ska ta?

Å hur gör man? Tar till våld?


Det jävliga i kråksången, är att hon är sååå sjukt lik mig i samma ålder så jag blir mörkrädd, å jag kan inte komma på vad som hade funkat på mig..*suck*

Förmodligen precis inget..min dotter kommer se ut som en korsning mellan Plåtniklas å Frankenstein innan hon fyller 14 är jag rädd..

 Hon lär iallafall inte kunna äta glass på ett tag, å jag håller alla tummar för att hon ska slippa infektion..eller kanske att hon ska få en hejdundrande sådan å inte göra om det..?


Svårt fall, mamman grät!


Av Elvira - 6 april 2009 09:34

..att somna, trots att jag va snuskigt trött, igår kväll..


Jag har en liten "grubbelgubbe" som flyttar in i mitt huvud ibland, ganska sällan numera, men så dimper han in, å vägrar gå..


Hade ju liten meltdown på jobbet förra veckan, och idag är det dags att ha konflikthantering på högsta nivå typ..eller konflikthantering är kanske fel uttryck, men "lösa problem innan de växer"-dags då..


Å det grubblade jag sönder skallen på igår, men somnade ju till slut, ocj idag när jag vaknade, så gjorde jag det med en känsla av att ALLT löser sig, precis allt..


Lösningarna känns närmare än problemen just nu, å den känslan tar jag med mig..

Har solstrålar i själen just nu, snälla, välvilliga o varma..eller så är det mina "sidekickänglar" som slutit upp, whatever..det är en hoppfull känsla.


Kram kram, å ha en fin dag alla människor där ute.. :)

Ovido - Quiz & Flashcards