Alla inlägg under februari 2009

Av Elvira - 11 februari 2009 00:50

..satte just i gång, i min skalle..

Den där övertrött karusellen, som spinner tankar i 180 knyck, massa tankar, korta tankar, å vansinnigt vitt skilda tankar..


Jag hade nåt vääääldigt klokt å intelligent att skriva, men så tappade jag bort det ...


Så varför skriver jag ens då..*suck* ingen aning..


Jo, nu kom jag på det:D

Jag tänkte ju göra om färg/bildgrejjen här..

Såg min blogg utifrån, alltså från den sidan som du som läser den nu,ser den, idag på en jobbdator, i Norrköping, å då insåg jag ju att den på vissa skärmar ser helt fel ut med ramen..nåja..å nu när jag skulle fixa den,. så kom jag på att sängen är ett bättre ställe att tillbringa natten..så jag trampar upp en våning, å grejjar det i morgon!!


Antar att detta va veckans mest logiska å intelligenta inlägg..hehe..


Nattinatt, å hoppas ni sover sött..


Kraaam

Av Elvira - 10 februari 2009 08:44

...fick jag denna morgon..

Pratade med Daniel, som tyckte jag skulle ha ledigt nån dag..de ÄR så söta å omtänksamma mina jobbisar, på riktigt två fina guldklimpar..

(Man skulle kunna tro att jag skriver en massa snällt om dem för att de läser det, men ingen av dem läser min blogg, å det VET jag med säkerhet)

Hur som helst, är ju inte idag någon bra dag att va ledig, för jag ska med Peter, en av jobbisarna i Norrköping, till Mjölby å prata, prata, prata...


Huga..är nojjig, 200 kids sa han..kan väl ändå inte stämma?

Finns det ens 200st  8-nde klassare i Mjölby?

Well..det märks..jag är inte rädd, jag kan flyga , som StigHelmer sa..


Min vackra sponsor fyller år idag, så dit ska jag

 direkt efter Mjölby å säga GRATTIS!!

Nu läser ju inte hon heller min blogg, men oooom, så STOR GRATTIS Annika!


Å till KIMMO- JÄTTEGRATTIS till dig åxå!! Tänkte sätta in din favvobild, men jag ska fan va snäll på din födelsedag!! :)


Kram

Av Elvira - 9 februari 2009 17:53

..kan ju jag behöva!

Tyckte just att jag hade riktigt tråkigt en stund, å så plingar det till i datorn, å jag har fått inbjudan (å tackade ja på mindre än 10 sek, å utan átt kolla med chefen först..*gulp*)

"Processutbildning" hette det visst..kan bli hur bra som helst, försökte övertala Peter, min jobbis i Norrköping,  att följa med, men han sa lite käckt att han minsann redan gjort behandling...

Den heter "Beroende, ett medicinskt, fysiskt, psykiskt eller andligt problem?"

Tyckte det va superspännande jue..för att jag inte har gjort nån behandling då kanske..vad vet jag, men jag ska absolut dit!!


SÅ , nu är jag genast mycket nöjdare med tillvaron en stund..


Kram

Av Elvira - 9 februari 2009 17:30

Tack snälla Synne för horoskoplänken..

Hur kul är det att läsa andras horoskop? Kanske inte alls, men mitt årshoroskop jag fick, är sååå jäbbla bra, så jag sätter in det här genast..


Framtiden ser ljus ut för Fiskarna år 2009 och det är viktigt för fiskarna under 2009 är att hålla sina löften. Det gäller att visa respekt för andra och ta ansvar för sina åtaganden. Någon som finns i fiskarnas närhet och som de håller av, kommer att behöva fiskarnas hjälp.


-Helt ok för mig, säg bara till..


Mot mitten av mars månad kommer fiskens utvecking att granskas av chefer eller av en auktoritet. Därför är det viktigt att fisken gör allting rätt och verligen bryr sig. Han eller hon kommer att belönas för detta.


-Pappa negerkungen säger att min tuppkam är stooor, tror att han menar att jag allt för ofta påstår att jag aldrig gör fel...:)


Turen kommer att följa fisken under 2009. Jupiter hjälper er att ta er lätt via problem och svårigheter. Var försiktig vilka relationer ni inleder under 2009 - de kommer att finnas i ditt liv under en mycket lång tid.


-men hallååå, jag har ju precis gjort klart en riktigt djuplodande analys av mina relationer, så jag VILL ha nya, jag kan hantera dem nu..kom bara kom..*ler*


Under 2009 har fiskarna möjlighet att göra långa resor. Under de här resorna kommer fiskarna att upptäcka nya möjligheter.


-ok..långa..som typ till Indien långa, eller ..? I år?


Mot slutet av året, kommer en nära relation att nå nya höjdpunkter.

Endast i slutet på året kommer du att inse att 2009 har gett dig allt som du önskat dig.


-Sånt här gör mig sjuuuukt nyfiken..? VILKEN?

Allt jag önskat mig..wow..*suck*




Av Elvira - 9 februari 2009 11:40

..är det med rynkor jue...


Tittar på Malou på 4-an nu, å där är Lilie å Sussi..ni vet de där två blonda systrarna, som sjöng poppiga slagdängor för en massa år sen..å sen räddade de katter, har jag för mig..

Hur som helst, så minns jag dem som lite plastiga från förr, å nu har de blivit lite äldre..lite kråksparkar kring ögonen, å sååååå vackra är de..

Undrar om jag har nån slags rynkfetish..?

Kan man ha det?

hehe..låter iallafall väldigt typiskt mig då...


Nu ska jag INTE fastna, varken vid tv eller dator, nä jag ska pallra mig iväg till mitt jobb, eller iallafall in i duschen..att de ska va så svårt att få fart..*grrrr*

men ett *grrrr* med leende...


Kram

Av Elvira - 8 februari 2009 22:08

..känner mig lite glad å fullirackartyg uppåt..

På ett "bra sätt"

:D

Skrev tokmassor på mitt steg igår, å det lossade knutar å klumpar som formligen rann av mig..så där så jag plötsligt kom på mig själv med att gråta stora lättade krokodiltårar..

Pratade med en kille som kom förbi på jobbet om det igårkväll, som visste precis hur jag menade..han log, å mumlade "va fint,va fint" gång på gång, å nickade, medan jag pladdrade på som en uppskruvad duracellkanin..



Men det är ju lite så med mig, att jag har en förmåga att må såååå bra när jag mår bra, att jag nästan får lite "bakrus" på lycka..låter klanske galet å försnurrat, men så funkar jag.


Men idag, efter att ha sovit på saken..å sovit riktigt läääänge på det, dessutom, så känner jag, att jag faktiskt klarat mig ifrån det den här gången.


Än en gång, är jag helt tagen av hur helt magiskt det är, hur väl det funkar, gång på gång, å jag vill bara ha mer å mer av det..en helt galet fin resa..


Å det som jag har haft ett sånt skumt motstånd i att ta i tu med, känns nästan lite tvärt om nu...jag vill spara på det, så det räcker lääääänge...

*ler*


Jag missade melodifestivalen igår, tänkte kolla reprisen, men det va ju ingen..eller missade jag den med..?

Någon som har lust att tala om, ifall rätt låt vann?


Nu ska jag lämna datorn till min lilla datanördskiddo..hehe..hon älskar när jag skriver sånt i bloggen..*fniss* älskar dig trollis!!!


Kram


Av Elvira - 7 februari 2009 20:22

..får jag massor, en dag på jobbet.


Just för dagen är det lots of vovvelove..


*myyyyysigt*


Satt ju liksom fast i soffan ett par timmar..fullt förståeligt, visst..?


Ykka och Dixiebebisen


Av Elvira - 7 februari 2009 16:00

värsta söta lillkillen..kolla movesen...

Nu är det fan skynda skynda, som gäller för min del..


Kram

Ovido - Quiz & Flashcards