Alla inlägg under mars 2009

Av Elvira - 13 mars 2009 11:00

Var är du , vad har hänt?

Är det min tekniska förmåga, eller har du raderat bort dig ur cybervärlden..?


*Kramar om dig..*


Av Elvira - 12 mars 2009 17:44

..kanske..?


Igår va jag ju på utbildning, när jag fick beskedet om elen, å hasplade ju ur mig vad som hände (vi är en liten mysig skolklass, som känner varann så..)


Hur som helst stannar killen som håller i föreläsningen upp, får en dimmig blick å säger rakt ut..

-EON suger fet k*k!!!


Varpå alla blir knäpptysta å tappar hakan, innan vi brister ut i stort skratt..


Idag, är jag benägen att säga det samma om Vattenfall..så det så!!


Be Back..love

Av Elvira - 12 mars 2009 12:35

..en dag full av äkta motsatser..


Jag borde fira tvåårs dag, slå klackarna i taket å vara verrrry häppy..

Men mitt tillfrisknande, går i segtakt vad det gäller en del värdsliga saker..


Som att lära mig att betala mina räkningar, suck, så man slipper ett samtal från ett upprört litet barn, när man är 20 mil hemifrån, för att elen är avstängd(!)


Före kl 12 idag, ville de ha in 9441:-.

Som hittat!

Gissa på en skala 1-10, hur mycket gamla takter det drar igång, när man ska trolla fram tusenlappar i överfart..huuu..

Å hur mycket flyktsoda man får ..

Framför allt, hur röksugen man kan bli..


Någonstans har det begåtts en stor miss, å räkningen ska definitivt bestridas..men just i den stunden igår, höll jag på att få total krupp!!


Tror jag löst det nu, med en verklig väns hjälp, men jag pendlar mellan tillit och katastroftänk..nåja, inte katastrof, för jag löser det ju ändå,men jag vill ha meeer än ett löfte per telefon.

-Senast 16 ska den va igång.. sa den trevliga tjejen i kundtjänst, så, efter 16 ska jag komma tillbaks hit å skriva som en glad å nöjd Vira, tills dess ska jag äta nagelband å se världsfrånvänd ut..å låta det pendla å slå över i stunder av lättnad, för att jag litar på löftet jag fått, å bara njuta av att "vara".


kram

Av Elvira - 10 mars 2009 22:39

..i storstan i morgon!

Å ännu en dag upp i svinottan..*suck*

Åker hemifrån kl 7 å är hemma straxt före 22..lååång dag, kan man säga..

Men imorgon får vi åka 1:a klass, hehe, fick lite skäll för att det blev dyrt, men tusan, det va faktiskt inte jag som bokade biljetterna.

Nåja, jag får väl ta lite skäll, huvudsaken är att jag kommer fram.


Va på ett helt, på riktigt, underbart möte ikväll..har ju allra oftast en bra känsla med mig därifrån, men idag va det en höjdare på flera vis.

Börjar faktiskt se själv, att jag förändras, att mitt tankesätt, å resonemang är miiiil ifrån där jag va för nåt år sen, å jag gillar verkligen det..å att få ge tillbaks, jag är inte längre vilsen och "ny" utan väldigt trygg och hemma där..coolt..*ler*


Nä, ska försöka bädda ner mig här straxt..å försöka låta bli att nojja på att jag ska försova mig, så jag ligger sömnlös halva natten istället..


Nattinatt

Av Elvira - 10 mars 2009 15:17

..så va detta hennes absoluta favorit film..

Lite märkligt, för hon va så liten så hon inte kunde läsa texten själv, å ändå va det den här hon ville se, om o om igen...

Gissa om jag försökt klura ut varför..?

Måste ju på någotvis varit känslan i den...?


Tror säkert att det faktum att jag satt bredvid å översatte hela, kan ha varit del i det, men det gjorde jag bara en gång, vad jag minns..nåja, jag gillar åxå känslan..


kram

Av Elvira - 10 mars 2009 14:48

Så fick jag tag i min Supersponsor då, å så frågade jag,  om det gjorde mig till en sämre person, att jag samlar på någon som jag gillar att ogilla..å vet ni?

Jag är fullt normal!!

:D


Inte ett dugg konstigt!


Å så beskrev jag människan lite, väldigt sakligt, inte ett minstaste dugg färgat av mina känslor, å så frågade jag om jag hade såna egenskaper, å det hade jag inte heller...

:D


Så nu är ordningen återställd,jag är fullständigt normal, å inte ett dugg dålig som person..inte i det här sammanhanget iallafall!


Kram

Av Elvira - 10 mars 2009 12:30

..eller lite lagom fullijävelskap så..

Inte ett minstaste dugg kärleksfull i vissa lägen..nä, sån är jag!


Ibland, eller hur ska jag säga, vissa människor tar absolut fram det absolut sämsta i mig, på en bråkdels sekund, å jag bara kaaaan inte låta bli att nappa..


Jag VET att det ligger hos mig, har suttit i minst 30 min nu, å försökt komma på vad det är som triggar igång mina elaka tankar, mitt näst intill sjuka behov av att "daska till" vissa..eller rättare sagt, EN viss människa..


För när jag gör det, så känner jag ju i varenda cell, att jag gör fel, helt klart är det så..


Har ju lärt mig att man oftast ser sig själv i andra, så jag försöker luska ut vilka egenskaper det är jag så klockrent går igång på, hos den här människan, men jag lyckas inte...

Han är bara så väldigt tvärt emot vad jag brukar tycka om hos folk, så den egentliga frågan är väl, varför jag låter honom ta plats i min tanke..?

Gahhh!


Kan det vara så illa att jag helt enkelt "samlar" på en människa, för att jag gillar att ogilla honom?


Å gör det mig till en usel person..?

Shit..ska genast ringa min sponsor!!


Kram kram



Av Elvira - 9 mars 2009 22:38

...känner jag mig!!

FAN!

Förd bakom ljuset, minst sagt!!


Här har jag gått en hel dag å pinat mig, i ett försök att inte inta ett minsta dugg socker, å lyckats sååå bra, tills jag tappar huvudet å häller "Start" i min yoghurt..å tar två skedar, innan jag hejdar mig å kollar innehållsförteckningen..21%socker!!!


Jag har inte tänkt bli nån sån där maniskt odräglig hälsoextremist, men VAD kan man äta om man råkar vilja göra ett mindre sockerexperiment?


Känns som att allt , å då menar jag ALLT, har en jäbbla massa socker i innehållsförteckningen..mer eller mindre i smyg kan jag tycka...


Skulle vara så enkelt som att börja om i morgon, men sååå skoj va det inte att vara utan..nä..ska fortsätta vara sockerråtta, men ..fan..va ju sååå nära en hel dag..*suck*


Nä, ska lägga mig å sura lite..har avstått kakor för det här idag, å det grämer mig, för det va fanimig stort..


Kram från en väldigt barnslig Vira, i trotsåldern..hehe

Ovido - Quiz & Flashcards