Alla inlägg den 24 januari 2009

Av Elvira - 24 januari 2009 14:54

..vet ni , jag har precis kommit på hur man gör, när man njuter av att va ledig!!

Coolt, visst!?


Skulle ju jobbat ikväll, men vi, alltså jag å jobbisarna, insåg att eftersom det är förenat med livsfara att gå ute, utan dubbar i dojjorna, så skippar vi innebandyn ikväll, ( det är en bit att gå till idrottshallen, hehe, vi spelar alltså INTE innebandy ute då) vilket innebär att jag kan vara lat och stanna hemma!


Jag hade förresten en riktigt bra upplevelse igårkväll..eller vad jag nu ska kalla det..


Jag gick emot min egen dumma tjurskallighet, å bjöd hem en människa som verkligen satt sig i huvudet på mig, på ett sånt där "nagel i ögat" vis..

Å jag ska vara ärlig, jag gjorde det inte för min egen skull..näe då, för vore det upp till mig kunde det liksom kvitta..

Men utan att gå in på detaljer, kan jag ju säga att våran relation påverkar andra viktiga människor som jag har nära, eller vår brist på relation då..

Nåja, jag laddade hela förmiddan, å det va motigt, tyckte väldigt illa om väldigt mycket en stund, men sen laddade jag med en hel massa semlor,,

(istället för fredspipa då, eftersom jag inte längre röker*ler*)


Hur som helst, så pratade vi i timmar, å känslan nu när jag sovit lite på saken åxå är såååå skön!!!

Ringde å berättade att vi haft samtalet, och att det blivit så bra, å kändes så rätt, (för de här andra som suttit i kläm) å den ena blev så glad så hon grät..ja, gissa om glada lättade tårar smittar?

Kan ju säga, att det gör de..


För jag har faktiskt fått tillbaks en gammal vän, men på ett nytt, friskt å sunt sätt.. Blev som ny  =)


Skumt att jag ska behöva ha andra som förevändning, för att göra saker som jag själv mår bra av..alltså, jag hade inte kommit på tanken att göra det för min egen skull ju..nåja, lärdom blev det ju*glad*


Sen pratade jag med Thomas, om mina tankar om att byta stad..klart han inte blir lycklig, men på något vis löser det sig ju såklart med med lilltroll, som hur det än är, ju är bådas..

Tror någonstans att han förstår min känsla också..

Även om det bara är en tanke, så känns den viktig att berätta för honom, förbereda lite så..


Nahe..återtåg till soffan då..Carína undrade nyss om jag ville komma över och äta med dem..å eftersom de alltid lagar sååå gooood mat, så är det ju lockande, men då måste jag ju börja klöä på mig..å nä..min morgionrock är bra mysig, stannar nog i den ändå..

Kramkram





Av Elvira - 24 januari 2009 12:12

..har jag!

Hade tänkt vara lite hurtfrisk idag, å ta en promenad när jag vaknade, men det är svall-is här, å så regnar det, vilket innebär att det är benbrottsrisk..

Finns ingen anledning alls att riskera hälsan så,,

Nä, jag bäddar ner mig i soffan igen..å tycker nog, att jag har en fantastisk tur med vädret..*ler*

Kram

Ovido - Quiz & Flashcards