Alla inlägg under oktober 2008

Av Elvira - 10 oktober 2008 13:17

Har jobbat färdigt för dagen, men inte för veckan, imorgon har kidsen x-box turnering i lokalen, så det blir en heldag där igen..

Hade besök av en jobbarkompis från stan idag, skönt att ha någon att dryfta lite saker med, känndes nästan som att sitta i lite terapi eller så;)

Det blir ju väldigt mycket att "ta in" en massa av andras bekymmer, så det va skönt att faktiskt få ventilera mina egna lite istället..

Å som vanligt när jag gör det med Maritha, så får jag bara bekräftat att jag faktiskt är ganska sjuk..haha, alldeles för ärlig är hon..

Men jag har ju haft lite uppånervecka, eller två då, som jag  inte kunnat föreställa mig riktigt, så jag hade ju ingen beredskap..eller för den delen, ingen aning om hur jag skulle hantera "känslostormarna".

Inser iallafall tydligt, att jag inte kan kväva sorgen efter Johnny, genom att klampa med stora steg in i något annat, att det skadar både mig och den det berör då..

Det va verkligen så att jag skrämde mig själv en stund, i Onsdags när jag va "ensam hemma", hur jag faktiskt körde igång som värsta narkomanen, på jakt efter lindring.Eller ännu värre, "jag blev sårad, så nu ska mina sår läkas till varje pris..."

Nåja, nu är det inte så allvarligt heller, men jag måste verkligen ta i tu med mitt stundvis sjukliga bekräftelsebehov,,eller vad det nu är, hmmm..

Känner mig som en urusel människa när jag ser det i skrift så här, suck..

Samtidigt är jag lite stolt över mig själv, för att jag ser det själv, å faktiskt hejdar mig, istället för att styras av mina impulser..

Så jag tar det lugnt, ska gå på möte ikväll tror jag, eller kanske bara slappa här hemma..får se, återkommer lite senare..

Kram


Av Elvira - 9 oktober 2008 17:13

..allt som sänker mig..

Nåja, SÅÅÅ mycket är det ju definitivt inte, snarare ..ller, så här är det- Vill trolla bort saknadskänslan som boxar till mig när jag minst anar det..

Fattar det inte, kan vara att det är höst, som gör att jag känner mig sänkt, MÅSTE vara så..?

Va på möte igår, kvinnomöte, helt ok faktiskt.. Tänkte åka hem efteråt,men hamnade hos en bekant å fastnade där ett par timmar..

Har haft "återbesök" av journalisten från igår, försökte korrigera missuppfattningarna som kommit med i artikeln, alltså, den som han bara gjort provutskrift på, trycks i morgon, hur som helst så känner jag mig lite oroad för att bli tolkad som att "jag tycker synd om rattfulla å exknarkare"..

Å till råga på allt hade han sabbat bilderna han tog igår, så han va tvungen att ha nya, å knäppte en hel rad på en "väldigt inte i ordninggjord" mig, å jag verkligen avskyr att vara med på bild..nåja

Fick tre röda vackra röda rosor med blombud till jobbet, blev så riktigt varm av dem, från en vän som betyder massor för mig..å då menar jag alltså vän,

 riktig vän, underbar, klok , varm å helt fantastisk vän..TACK!

(Dessutom är det lite skoj att se allas nyfikna miner, undrandes från vem, men ingen frågar..hehe)

Ska på kurs om en timme, återkommer senare

Kramisar

Av Elvira - 8 oktober 2008 11:39

..för mig själv, alltså får en ikväll..å jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra med den, känner redan nu lite halvpanik ju..suck

Brukar vara bra på att fördriva min "egentid"men just nu känns den bara jobbig..huuh, men som sagt, det ska nog fortfarande vara så..

Får besök av lokala blaskan idag, ska prata om dyra läkarintyg med dem, inte för min egen skull, för det löste sig ju, men för alla andra som fortfarande sitter i en halvt omöjlig sits, ska inte lägga ut texten för mycket här, lovar att länka artikeln sen istället..

Så vad ska jag göra ikväll då? Hinner inte in till stan för att gå på möte tyvärr, slutar för sent, kanske åka in å hälsa på någon..?

Well, får se sen..kram så länge

Av Elvira - 7 oktober 2008 22:58

Ibland har jag bara så svårt att vara vuxen...*ler STORT*

Av Elvira - 7 oktober 2008 10:29

jag avstod helt enkelt från att nämna den..hmm

Det blev så deppigt i parken när Gais fick in sitt mål, att strömmen gick!

Å andra sidan va det ganska mysigt att sitta i mörker med mina fotbollsvänner, jag blev inlindad i filtar å blev serverad både the å kaffe, allmänt bortskämd..hihi, vissa fördelar i att vara ensam tjej bland en massa karlar i vårt fotbollsgäng, eller åxå är jag bara mer än lovligt bekräftelsetorsk:D

Nåja, det får vara så, jag kanske helt enkelt är värd att bli ompysslad å uppmärksammad..eller, för att övertyga mig själv lite, jag ÄR värd det! Så!

Sitter just på jobbet, väntar på ett gäng som ska komma på studiebesök, annars är det inte allt för livat här idag, så ni som läser-kom till Finspång! Solen skiner här idag, å jag bjuder gärna på kaffe!!

Kram kram

Av Elvira - 7 oktober 2008 08:05

..å hade ont så sa hon alltid att hon va ont, som "jag är ont i magen"

och precis i denna lilla svaga stund, så är jag sorg, jag är saknad, jag är längtan...

Men jag är inte gråt, förtvivlan och vanmakt längre, det är faktiskt framsteg..ganska stora och snabba framsteg visst? :)

Jag är också ganska hoppfull och ganska välmående, tacksam för allt jag faktiskt har, kan och klarar.

Sen så har jag dessutom ganska bråttom, som vanligt på morgnarna numera, hehe, så jag fattar inte varför jag fastnar här..

Återkommer "later", Kram

Av Elvira - 6 oktober 2008 10:08

Det va något man präntade in i oss elever, nästan med slägga, när jag för länge sedan läste psykiatri..

Det är definitivt ingen tolkningsfråga,utan handlar om alla människors lika värde, å idag när jag som vanligt tog en kaffe på "fiket" innan jag gick till jobbet så såg jag något som fick mig att faktiskt bli illamående..


Fiket är som det låter, ett fik, men i direkt anslutning till jourboendet, dvs ett slags härbärge för hemlösa. Eftersom det i mina arbetsuppgifter ingår uppsökande verksamhet, så tycker jag att det är ett förträffligt ställe att prata med människor.

Hur som helst,så fick jag se på riktigt nära håll, hur en personal va SÅÅÅ jä-la nedlåtande, otrevlig å fullständigt respektlös att jag reste mig å gick, för att inte gå in i någon underlig konflikt, som ju inte är min.


Vet inte om jag har ett extremt blödigt sinne för svagare människor, eller om det handlar om sunt bonnförnuft, men HELVETE vad jag stundvis känner mig otillräcklig! Jag kan ju inte, speciellt med tanke på att jag ändå jobbar som jag gör, ställa mig upp å tycka å tänka högt, men den dagen jag inte riskerar att dra min förening med mig i fallet, ska jag definitivt göra vad JAG kan , så att våra mest utsatta åtminstonne tillåts borsta tänderna innan de kastas ut på gatan..grrr..


Nåja, får släppa det för stunden nu..

Min chef har visst varit här igår å pysslat med datorn, så nu ser jag vad jag gör på skärmen, å så undrar jag lite stilla om det betyder att han ser vad jag gör på arbetstid åxå..hihi, nä, säkert ingen fara ändå.

Hoppas ni får en bra måndag, själv ska jag på match idag, IFK-Gais, faktiskt har inte "mina pojkar" fått stryk på 3 matcher i rad nu, frågan om det inte är försent ändå...? Hoppas inte, å håller tummarna!

Kramis

Av Elvira - 5 oktober 2008 19:54

så utbrast lilltroll precis, helt taget ur luften..

-får jag inte tag på en bläckstråleskrivare snart så får jag hydrodampet!

hmm...jag tror att det betyder att hon blir lite upprörd, men är inte helt säker..

Va kommer alla uttryck ifrån? Man säger att barn lär sig språkbruk hemifrån, men det där är INTE nåt jag lärt henne..

Ovido - Quiz & Flashcards