Alla inlägg under oktober 2008

Av Elvira - 29 oktober 2008 19:07

..har jag idag, massor...

Sitter å lyssnar på låtar på Youtube, tänkte lägga in en här, men det funkar ju inte..? Nåja, länka går ju alltid..fiffigt!

http://www.youtube.com/watch?v=yPNVOsZDoKw


Ja, å vad energin beträffar, så är det nog som vanligt, lagom motstånd och inspirerande utmaningar på jobbet, gör att jag går igång istället för som man kan tro, bli trött..

Äh, en sanning med modifikation kanske, blir såklart trött åxå, men i kroppen, inte i själen, å det är stooor skillnad det.

 Å trött i skallen, hehe, när jag kom hem från jobbet idag, slog det mig plötsligt att jag lovat att titta till en katt, vars matte va på kryssning i natt, skulle åkt dit efter Ullared igår, å fatta paniken jag fick, när jag insåg att jag glöömt kissen!!!

Huu

Ringde Anni, som hon heter, samtidigt som jag lubbade däråt med jackan på trekvart, gråten i halsen, å fötterna bara snabbt instoppade i dojjorna, å Alicia hack i häl...En syn vill jag lova!!:D

Hur som helst skrattade hon bara, sa att det inte va nån fara, att han hade dubbla vattenskålar, en massa torrfoder, å ändå "bara" varit ensam sen igår em..men ändå..ett helt dygn!!

Kände, å känner mig RIKTIGT dum kan jag lova..

Börjar bli allt för beroende av kalendern, det som inte står där finns inte..men nu ska jag skriva upp ALLT, å då menar jag verkligen ALLT!!

Skulle åkt till Örebro med ett gäng från jobbet, men valde att stanna hemma med lilla troll, alltså, vi skulle åkt båda, men så bestämde vi att vi skulle vara hemma å umgås bara hon å jag..å här sitter jag å umgås..framför datorn..?

Ehh..nä, jag ska nog resa rumpan från stolen på direkten..

Kram så länge

Av Elvira - 28 oktober 2008 20:11

Är helt slut just nu, kom nyss hem, har sovit mindre än 4 timmar  i natt, å åkt 60 mil, å upptäckt att jag ALDRIG mer åker till Ullared!!!
Nåja, kan va värt att veta det i å för sig..hmm

Alltså, i Norrköping har jag både ÖB och Rusta, åker jag då in å kollar båda affärerna, så har jag med säkerhet hittat både mer, å billigare, å roligare/snyggare/fräschare saker..säger inte lite, men helt sant!

Nåja, nu är jag hemkommen , å när jag kom innanför dörren hittade jag brev med kallelse till röntgen den 11/11...ska kolla knölen, å levern m ultraljud..?

Än är det ju för långt bort för att nojja, men det kommer säkert det åxå..

ähh, kanske är jag negativ nu, för att jag är så ruskigt trött.. Ska försöka komma i säng tidigt, har en massa viktiga möten inbokade i morgon, å då måste jag verkligen vara mitt allra soligaste jag dessutom..hehe

Kramar om, å kommer tillbaks imorgon

Av Elvira - 27 oktober 2008 20:54

..för att vara tillbaks någon gång imorgon, sen kväll, eller natt..

Ska ju till Ullared tidigt i morgon, så jag sover hos Karolin i Skärblacka i natt, vi åker ju därifrån kl 5 på morgonen..huuga..

Jag är lite glad just nu, har "bytt jobb", eller, nåja, är kvar på samma ställe, med samma lön å så, men har en ny titel,Projektledare minsann, snofsigt ska det va, å nya tidrapportblanketter..hehe..lycka!

Det som är så bra med allt, är att jag fått "lillebror" som projektbedarbetare, å det känns helt fantastiskt bra!!

Har bara två kids kvar i lokalen nu, så de får väl vara kvar tills min buss går, å så hoppas jag att ni alla får en bra dag i morgon..

Love




Av Elvira - 27 oktober 2008 12:35

Jag gick alltså upp ur sängen 7.30 idag..börjar jobba kl 13..å lyckas ändå missa bussen!! (den går 12.20, 5 m från min port)

Det ni!

Så kan man ju undra hur det går till då..jo jag är en jävel på att mölja-så är det!!

Men så tänker jag optimistiskt att det inte tar mer än en halvtimma att gå, för cykeln står ju i vanlig ordning på jobbet..men så kommer jag på att jag ju har tung väska med mig..som fortfarande inte är packad..hehe

Fantastisk är jag!

Nåja, får skjuts ner av snäll dam, som kommer om 7 min, så nu ska jag packa å dra..

Kram kram


Av Elvira - 27 oktober 2008 09:53

..fick jag!

Det bankas å dunkas hos grannarna, så det står härliga till!

De har en likadan lägenhet som min, å när de skulle byta ut sitt trappräcke, upptäckte man att golvet vittrat sönder runt fästena på övervåningen, å det ska alltså då lagas kl 7.30 en måndagmorgon...grrr

Får väl se det som att det är skönt att komma upp i stället..

Telefonen ringer varm ändå här, så det va nog inte meningen att jag skulle sova längre. Funderar på att sätta en toníng i håret innan jobbet idag, men det blir väl som vanligt, jag funderar, och funderar, å så har klockan tickat på så att jag ändå inte hinner sen, fniss..

Ska ta en kaffe till iallafall..

Kram kram

Av Elvira - 26 oktober 2008 18:16

..å berättade resultatet av en personlighetstest jag gjort på nätet!

Attanasius va den va träffande!! Hmm..undrar om det är så att snubben smygläst min blogg..? Hehe..nojja nojja i vanlig ordning!!


Är hemma igen nu, försöker göra en lista till Ullared, men alltså, först får jag veta att man ska göra lista, å sen får jag veta att man aldrig kan veta vad som finns riktigt?

För mig går inte det riktigt ihop ju...?

Skönt att va hemma igen, men känns alltid lite ledsamt att lämna trygga huset i stan, alltså hemma hos Roger, det känns lite som att vara omgiven av bomull där..tryggt! Känns VÄLDIGT hemma för att vara borta..haha, snacka om motsägelsernas kvinna här..


Nu ska jag iallafall fusklaga en jeansdragkedja som släppt med textillim, fick höra av en vän att det går inte, men se det tror jag att det gör, å den som lever får se..med all säkerhet..

Har alltid tyckt att man inte limmar sånt som ska sys, men Carina skickade med mig sitt lim förra veckan, å sen dess är jag helt nyfrälst;D

Kramar

Av Elvira - 26 oktober 2008 08:40

Då är Vira glad igen...

Hihi, precis när jag tänkte skriva ett långt "väldigt-synd-om-mig-inlägg"

Fniss

Av Elvira - 26 oktober 2008 07:40

Vaknade nyss, är inne i Norrköping, å ensam vaken i hela huset..

Gjorde en liten rokad i min planering igårkväll, så jag träffade Roger när jag kom till stan, gick på teater, å så har jag sovit hos Roger istället..

Å här sover ALLA, å jag lovade att inte föra liv förrän kl 10, å nu upptäckte jag just på klockan på datorn, att det är ju skiiitlänge dit!

Jag som brukar va så morgontrött,,,?

Det är inte rättvist, vill åxå sova ut ju! Stackars jag!

;D

Kursen igår va faktiskt superintressant, och viktig, för ska man sitta och tycka å tänka om en massa miljoner varje år, så är det nog nödvändigt att veta hur det funkar..hehe..fattar inte riktigt vad jag gjort där innan, men de är inte jag ´som tvingat mig med så..

Tror jag ska krypa ner i säng en stund till, tills någon annan vaknar åxå..

Kramis


Ovido - Quiz & Flashcards